2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
والا سالهای قبل بود که من باردار بودم بچه اولم رو دوستام میزاشتن الان و نمیدونم😄

پس بايد برم ببينم 😄 جالبه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیواره رحم رو خراش میدن بدن یه هورمونی تولید میکنه واسه ترمیم زخم اون هورمون به لانه گزینی کمک میکنه ...

دیواره رحم همون آندومتره؟؟ من فک کنم آندومترم ضعیفه گفتم دیواره رحم خراش بدم عزیزم راستی لاپاراسکوپی واسه چه انجام دادی؟؟؟

انشالله که مثبتی😍💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم مشکل همسرتون چی بود؟چیزی مصرف کردن؟دارو یا غذای خاصی مصرف کردن؟

آزو اسپرمی بودن و باید اسپرم اهدایی میگرفتیم خیلی سخت بود ولی خدا بهمون رحم کرد همسرم بهترشدن

یه چندوقتی عسل طبیعی با شیر قاطی میکردم صبحونه بعضی وقتا تو فرنی یا شب میخورد  شاید ماله اونه ولی لطف خدا همیشه شامل حال بندهاش میشه...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فردا دوباره سعی میکنم تماس بگیرم با مرکز

جمعه ها که مرکز نیستن ولی اگه خونریزی بیشتر شد برو بیمارستان ....سعی کن بهش فکر نکنی استرس برا خودت و جنینا خوب نیست...دلم روشنه که مامانی شدی😍😍

روز اول انتقالمه ولی ترشح تیکه تیکه ای سفیدداشتم حس میکنم یه حاله کم رنگ خیلی کوچیک از خون داره یعنی افتاد؟ اخه دستشویی فرنگی هم نرفتم ایرانی میرم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نفسی835#   خاکستری#   شما ها چطورید؟ مشغول بچه داری ؟حسابی سرگرم شدیدا.... سارا1 ...

سلام عزیزم...خوبی؟اره یکم بهترم.به خام خوردم یکم بهتر شدم.ضرر نداره به خام؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دیواره رحم همون آندومتره؟؟ من فک کنم آندومترم ضعیفه گفتم دیواره رحم خراش بدم عزیزم راستی لاپاراسکوپی ...

بله همون آندومتره واسه آندومتریوز ممنون عزیزم همچنین

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بچه ها شنبه قراره جنینای منو ذوب کنن اگه قابلیت بلاست داشتن بزارن تا دوشنبه بلاست شه انتقال بدن اگه ...

سلام عزیزم

بستگی داره چند تا هستن و کیفیتشون چطوره

مال دوستم 5 تا تو یک نی بود سه تاش بلاست شد گفتن دوتای دیگه از بین رفته 

مال خودم سه تا بود تو یک نی هر سه تاشم بلاست شد

بلاست شدن و نشدن هم نشون دهنده مثبت و منفی شدن نیست جنین شناس گاندی کارش خوبه

نگران نباش توکلت بخدا باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله همون آندومتره واسه آندومتریوز ممنون عزیزم همچنین

فدات 🙏💗 

سلام عزیزم بستگی داره چند تا هستن و کیفیتشون چطوره مال دوستم 5 تا تو یک نی بود سه تاش بلاست شد گفت ...

شما نتیجه گرفتی ان شاءالله

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕