2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
شما كي انتقال داري؟من سه سيكل سونو شدم فقط يكشنبه فكر كنم ميشه ١١ سيكل كه برم سونو كنه منتها منم فكر ...

من امروز روز چهارم سیکل هستم از دیروز اصلا خونریزی ندارم بهم گفته 12 سیکل برم برای سونو روزی دو تا استرادیول و دو تا استروماین هم از روز سوم دارم میخورم خیلی نگرانم که چرا خونریزیم فقط دو روز بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما..من روز ۱۰ انتقالم از دیشب ی سردرد شدیدی اومده سراغم ک هیچجوره قابل تحمل نیس...بنظرتون ع ...

عزیزم کدیین دار اصلا نخور نهایت مجبور شدی استامینوفن ساده تازه همونم سعی کن نخوری

من امروز روز چهارم سیکل هستم از دیروز اصلا خونریزی ندارم بهم گفته 12 سیکل برم برای سونو روزی دو تا ا ...

منم از روز سه دارم روزی یه استرومارین میخورم و دو تا استرادیول که از روز پنجشنبه میشه سه تا استرادیول من سینافکتم میزنم 

منم از روز سه دارم روزی یه استرومارین میخورم و دو تا استرادیول که از روز پنجشنبه میشه سه تا استرادیو ...

به من گفته تا روز دوازدهم همین روش، سری قبل پنج روز قبل از انتقال ضخامتم 12 بود و مخاط منظم و سه خطی- ولی توی دوره قبل روزی 4 تا استرادیول میخوردم بعد شد 5 و 6

حالا نمیدونم بنظر شما اینکه زود خونریزی تموم شده نشونه خوبی هست یا بد

منم از روز سه دارم روزی یه استرومارین میخورم و دو تا استرادیول که از روز پنجشنبه میشه سه تا استرادیو ...

سینافکت از روز چندم میزنی ؟ قرار بود به منم همین آمپول بده ولی بعد از عکس رنگی که انجام داد گفت نیاز نیست

دیروز رفتم پیش دکترم یه خانوم 3تا جنین انتقال داده بود هر3تاشون گرفته بود😍😍😍😍 وقتی صدای قلبشون ...

انشااله....من هر وقت میرم مطب و صدای قلب جنین مادرای باردارو میشنوم پر از آرزو میشم و با تمام وجود این حس رو از خدا میخوام.جالبه که قبل از اینکه دنبال بارداری باشم این صدا برام دلهره آور بود و یه حس ترسی ازش داشتم ولی الان  ........خدا نصیب تک تکمون کنه.

ااا پس ولش کنم  ایشالا بعد زایمان😁😁

میگن قبلشم خیلی مهمه غذای سالم بخوری

من دکترم میگفت فست فود تا ۳ماه قبل از بارداری میتونه روی جنین. تاثیرای خیلی بد بذاره 

سالم خوردنو از الان شروع کن 

آبخوردن و کم خوردن و وعده ها رو زیاد کردن

خیلی مهمه معدت قوی باشه