2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست
خدا حفظ کنه نی نی رو 😍آخه مشکل من خیلی پایین بودن اسپرم شوهرمه..حتما باید ivf کنم متاسفانه

همدودیم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو عزیزم💗😍 همسرم خیلی خوشحاله قبل این ماجرا بهم گفت اگه بچه میخوای میتونی طلاق بگیری و زندگی ...

خوشحالم که خوشحالی.حال همسرت رو درک میکنم عزیزم. خداروشکر که جواب عشقت به همسرت رو گرفتی هرچند که آدما به شرط عاشق نمیشن و این یه چیز دلی هست. امیدوارم به زودی ثمره این عشقتون هم به جمعتون اضافه شه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوشحالم که خوشحالی.حال همسرت رو درک میکنم عزیزم. خداروشکر که جواب عشقت به همسرت رو گرفتی هرچند که آد ...

فدای تو عشقم الهی 😘😘😘😘

الهی با این دل شاد من دل تموم منتظرا رو شاد کن😍😍😍😍😍😍 الهی آمین😘🌸💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوشحالم که خوشحالی.حال همسرت رو درک میکنم عزیزم. خداروشکر که جواب عشقت به همسرت رو گرفتی هرچند که آد ...

عزیزم میتونی آزمایش تفسیر کنی؟؟ من سر در نیاوردم فقط گفتن خوبه مشگلی نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من روز دوازده انتقالمم امروز ،صبح که میخوان هپارین بزنن برام همین که زیر شکمم میگیرن واسه تزریق یچیز ...

راستش من با هپارین این مشکل رو نداشتم.

خودم میزدم.

ولی زیر نافم مثل گره افتادن یا نبض میزد. بعدا هم بود. من میگفتم جنین هام هستن. امد دکترا میگفتن حرکت رودس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خداروشکر که امیدی هست قطع بشه  هفته هفتمم خیلی حالم بده همش آب دهنم جمع میشه  دائم خسته ...

این علائمت مال بارداریه عزیزم...سه ماهه اول یکم اذیت میشی...من که اینطور بودم.سه ماهه دوم حالم خوب بود...دوباره سه ماهه سوم داغونم😕😂😂😂

خانومی شیاف چطور?

دوستم من تو هفته 6بارداری که برای قلب رفتم آمپولمو تبدیل به پرولوتون که زیر جلدیه کرد...ولی اونم برام دردناک بود بهشون گفتم شیاف جایگزین کرد که بعد چندروز لکه بینی دوباره تبدیل به پروژسترون شد.بعد غربال اول که هفته 12بارداری انجام میشه اگه همه چی اوکی باشه انشالله یواش یواش پروژسترون کم و قطع میشه...من استرادیولم تو هفته 7قطع شد

بچه ها نفسی و خاکستری رو یکی صدا کنه ببینیم چیکارا میکنن به سلامتی🌷🌷🌷🌷💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم