2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
مرضی برو تو نی نی سایت من بعد رو اطلاعات کاربری کلیک کن یه صفحه باز میشه برو پایین صفحه وضعیتت رو بز ...

لی لا جون انشاءالله تیکر بارداری خودت زودی بزاری ما ذوق کنیم برات 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم جنين سه روزه انتقال دادم من نه حالتاي پري داشتم و خيلي عصبي ام هستم به گفته زيمب جون يه آم ...

خدا کمک هممون کنه واقعا دوران سختیه

من همش میگم کمتر گوشی دستم بگیرم ولی نمیتونم البته امروز کمترش کردم بس که استرس دارم هی میام سرچ میکنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکه خانومی خدارو هزاران بار شکر. برای همسرت بیشتر خوشحالم.

فدای تو عزیزم💗😍 همسرم خیلی خوشحاله قبل این ماجرا بهم گفت اگه بچه میخوای میتونی طلاق بگیری و زندگی جدیدی رو شروع کنی همسرم مرد خوبیه درسته عاشق بچه بودم ولی همسرم و ترجیح دادم که خدا در رحمتش به روم باز کرد 😍😍🌸🌸....دکترم گفت میتونی iuiهم کنی 😍

خداکنه تمام منتظرا و من هم دلمون شادشه الهی آمین خدایا شکرت🌸😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها امکان داره جنین رو از فریز در بیارن خراب شه من ۸ تا جنین دارم ۳ تا عالی ۵ تا معمولی گفته بودن بهم الان دکترم گفته از فریز درمیارن ببینن رشدشون چه جوریه اگه خوبه همون سه روزه انتقال بدن اگه بده بزارن ۵ روزه شه انتقال بدن چه فرقی میکنه کسی میدونه من استرس دارم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
یلدا جون خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم...قربونت برم انشاءالله خودت طبیعی حامله میشی..خدا به شما هم معجز ...

فدای تو بله اونقدر خوشحالم که نگو😍😍😍 انشالله به زودی تمام منتظرا معجزشون تو زندگی مثل من باشه😍

الهی آمین

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خدا کمک هممون کنه واقعا دوران سختیه من همش میگم کمتر گوشی دستم بگیرم ولی نمیتونم البته امروز کمترش ...

شادن جان منم به محض اينكه ميشينم ميام اينجا😬😬😬

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دكتراي معروف هميشه همينطورن ولي من پيش فروتن يك بار رفتم نسبت به عابدي خيلي وقت ميزاره 

فروتن خدايي اگه سوالي داشته باشي با دقت جواب ميده هر چقدر حرف بزني كاري نداره ولي يكم شلوغه ديگه

عزیزم شاید رشدشون بدن که به بلاست برسن، اینجوری نیست که همه ی جنینا قوی باشن برای من هشت سلولی a بو ...

شانس موفقیت آی وی اف با بلاست بیشتره؟ بلاست یعنی همون ۵ روزه؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕