2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
خب شاید هم بعد از سقط و کورتاژ ایجاد شده کورتاژ کردی آخرش درسته؟  

نه عزیزم با قرص سقط شد آخرش 

دکتر چوبساز گفت هرطور شده باید با قرص سقط کنی نمیخام کارت به کورتاژ بکشه واقعا درود به شرفش 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه صفره چطور طبیعی اسپرم داشت

یه سری آمپول بهش زدن سال 96 بود اسمش یادم نیست اما 12ساعت 1تزریق میکرد شبیه پنسیلین بود اما کوچیک بود دارو زینک و چندتا کپسول بهش دان که خیلی خوب بود براش 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

زینب جان من دوشنبه که انتقال دادم دکترم گفت تا ۳ روز که میشه امروز روزی دوتا امپول پرژسترون بزن از روز چهارم روزی ۳ تا شیاف هر ۸ ساعت، الان لازمه من باز همرمان با مصرف شیاف ها از فردا دوباره سه روز در میون امپول پرژسترون بزنم یا همین۳ روز اول کافی هست؟دیدم به دوستان گفتید غیر شیاف هر سه روزدرمیون امپول بزنن گفتم بپرسم

واسه من دوتا انتقال دادن..یکیش جلوش نوشتن ۸ سلولی یکی دیگه کامپکت...ینی چی

۸ سلولی که ۳ روزه‌اس ولی کامپکت رو شاید دارم اشتباه میکنم که ۴ روزه‌اس.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
گلم برای زدن برچسب پلی کیستیک باید چند تا چیز کنار هم بیاد سونوگرافی  معاینه لگن توسط پزشک بر ...

زینب جون تو عمرم یبار رفتم ابن سینا تهران هیچکدوم این علایم رو هم نداشتم بهم گفتن پلی کیستیک خیلی تعجب کردم

یه سری آمپول بهش زدن سال 96 بود اسمش یادم نیست اما 12ساعت 1تزریق میکرد شبیه پنسیلین بود اما کوچیک بو ...

اها...حالا اگه منفی شدم دوباره باید شوهرم از اول عمل شه ازش اسپرم بگیرن بعد من...خیلی دردسرش زیاده😔

تا خدا هست زندگی هست...
نه اصلا...چون اسپرم هست ولی نمیتونه خارج شه

همسرم من اسپرمش خارج میشد ....

یعنی همسرتون مادرزادی اینطوری شده؟؟

دکتر خودم میگفت باید اسپرم اهدایی بگیرین اما پروفسور زرگوش هست کرمانشاه گفت میتونم ازش اسپرم با کیفیت بگیرم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
همسرم من اسپرمش خارج میشد .... یعنی همسرتون مادرزادی اینطوری شده؟؟ دکتر خودم میگفت باید اسپرم اهدا ...

اره عزیزم..راست میگه با عمل اسپرم با کیفیت ازش میگیرن تا وقتی خودش داره چرا اهدایی

تا خدا هست زندگی هست...
اها...حالا اگه منفی شدم دوباره باید شوهرم از اول عمل شه ازش اسپرم بگیرن بعد من...خیلی دردسرش زیاده😔

عه من این روحیه هارو دوست ندارم ها😠

عشقم پیشاپیش مامان شدنت مبارکت باشه😍😍😍

دلم روشنه که مامان یه فسقلی ناز هستی😍😍😘😘

عزیزم خب جنین سه روزه انتقال دادی تازه امروز و فردا میخواد شروع کنه به لانه گزینی معلومه هنوز بدنت م ...

زينب جون با توجه به توضيحات بچه ها من بايد امروز آمپول رو بزنم

با خيال راحت بزنم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم