2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
منم بیشتر کف پاهام درد میگیره شبا یعنی اول یخ میکنه بعد درد میگیره، دوشنبه انتقالم بوده

من و شما باهم تو يه روز انتقال داديم ايشالله مثبت بشيم

شادن جان شما پروزسترونت ججوريه شياف يا آمپول؟ روزي چندتا؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مناسفانه زبانم خوب نيس تصميم دارم بزنم زينب جون فقط از بابت امروز يا فرداش خيالم راحت بشه كاش زودتر ...

میان گلم

@سارا1369  

@مرجانوآسمان  

دوستای گلم شما دقیقا چه مدل آمپول پروژسترون رو هر سه روز یک بار میزدین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میان گلم @سارا1369   @مرجانوآسمان   دوستای گلم شما دقیقا چه مدل آمپول پروژسترون ر ...

😘

عزیزم مینور ها بر خلاف آهن به فولیک اسید بیشتری نیاز دارن هر چی دکترت گفته انجام بده  نه یخچا ...

زینب جان ذخیره اهن ما خوبه دکتر گفته اهن اصلا چون رسوب میکنه فعلا لازم نیست

اما برای اسید فولیک یه درمیون میخورم با یدو فولیک

آره اینجوری بود ، اما دکتر اون بارم گفت اینجوری. این بارم ، دکترم طرازی بود.گفت فقط آمپول .اونم دو ...

سه روز يكبار يعني خود روز سوم يا روز چهارم؟

درست نیست که برا همه یه روش رو انتخاب کنن.

نه گلم اصلا این جوری نیست

من سیکل خودم کوتاه بود قبلش هم استرادیول داشتم روز پانکچر هم 12 نفر تو یک تایم بودیم هر کدوم با هم فرق داشتیم

روز انتقال هم همین طور یکی سه تا استرادیول داشت

یکی چهارتا

یکی هیچی استرادیول نداشت

نگران نباش گلی

شما کجا رفتی؟آره حتما باید توضیح بدم.من میرم رویان.نمیدونم قبلش یه دکتر دیگه هم برم یا نه.من خیلی ما ...

عزیزم دفعه قبل مرکز خصوصی بود تو جنوب سیکل کوتاه با داروهای پیورگان و پرگووریس و اچ ام جی و ستروتاید فقط ۵ تا تخمک داشتم ۴ تا جنین که رشد نداشتن و همه چی کنسل شد.اینبار اومدم رویان همه چی رو کامل خودم براشون گفتم اینبار سبکل بلند بود اولش که ال دی و بوسرلین بود مثل همه داروی اصلی هم فقط گونال اف داشتم روزی ۱۵۰ واحد.که سونوی آخر گفتن ۶ تا داری فقط ولی روز عمل مشخص شد۱۶ تا تخمک داشتم که دوتاش مرده بودن سه تاش نابالغ و ۱۱ تا هم بالغ داشتم که ۹تا جنین برام تشکیل شد و فریز کردن چون هایپر شده بودم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
منم همينطور نفخ كمر درد پا درد يه دفعه سردم ميشه پاهام يخ ميكنه با كوچكترين صدا دلم هري ميريزه ديگه ...

عزیزم خب جنین سه روزه انتقال دادی تازه امروز و فردا میخواد شروع کنه به لانه گزینی معلومه هنوز بدنت مثل قبلا باید باشه 

اگر هم نباشه هنوز معلوم نیست اثر داروهاست یا جنین

زینب جان ذخیره اهن ما خوبه دکتر گفته اهن اصلا چون رسوب میکنه فعلا لازم نیست اما برای اسید فولیک یه ...

آره گلم منطور منم همینه مینور اصلا مکمل آهن نیاز نداره ولی برعکسش فولیک خیلی نیاز داره

بد نوشتم گلی ببخشید

عزیزم خب جنین سه روزه انتقال دادی تازه امروز و فردا میخواد شروع کنه به لانه گزینی معلومه هنوز بدنت م ...

سلام عزیزم خوبی؟میگم جدیدأ ناخواسته بدنم زیادکش وقوس میاد.چکارکنم برام بده؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.