2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
آره چرا نشه  هر سه روز یک بار  حالا برعکس من اون موقع نمیدونستم خودم بیشتر اصرار رو شیاف ...

من الان روز سومم امروز آمپول رو بزنم يا فردا؟! دوتا شياف رو هم بذارم همون روز كه آمپول زدم؟

ببخشيد چون اولين بارم ميخوام درست توجيح بشم😬

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلیل شیاف گذاشتنت چیه؟ منم نمیخوام دیگه بذارم.خسته شدم. راحت هم گیر نمیاد.بابام رفته باز بخر ...

دلیلش اینه دکتر اصلا نیمگه قطع کن 😀

بگه هم من میترسم درد زیاد دارم 

سرکلاژم که هستم 

منم ایرانی  فرتیژست میزارم خارجی که نیست متاسفانه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دلیلش اینه دکتر اصلا نیمگه قطع کن 😀 بگه هم من میترسم درد زیاد دارم  سرکلاژم که هستم  م ...

منم ایرانی استفاده میکنم

خارجی نیست دیگه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره اینجوری بود ، اما دکتر اون بارم گفت اینجوری. این بارم ، دکترم طرازی بود.گفت فقط آمپول .اونم دو ...

به من روزي دوتا شياف ٤٠٠ داده و سه تا استراديول ٢ ميلي گرم

حالا ديگه نميدونم دقيق آمپول سه روز درميون رو چيكار كنم 

منم روزای اول پا دردی داشتم که تو  عمرم تجربه نکرده بودم نصف شب گریه میکردم شوهرم بیدار میشد ما ...

يعني هنوزم اميدوار باشم؟!!!

دلیلش اینه دکتر اصلا نیمگه قطع کن 😀 بگه هم من میترسم درد زیاد دارم  سرکلاژم که هستم  م ...

ایرانی رو از جلو میذارین؟

آخه من یک سری اوایل ایرانی گرفتم، رکتال میذاشتم، بعد دیدم نوشته فقط واژینال.گذاشتم کنار.

از اون ب بعد خارجی گرفتم.

راستی شما پرولوتونم میذارین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام  منم روز ۶ انتقالم..هر از گاهی درد پریودی دارم.. روز دوتا شیاف و هر سه روز آمپول پروژستر ...

نازنين جون هر سه روز يعني روز سوم يا روز چهارم آمپول رو ميزني؟

روزي كه آمپول رو ميزني دوتا شيافات رو هم ميذاري؟

من اخر ماه هفت هستم هنوز روز ی دوتا شیاف دارم  چرا به این زودی میخوای کم کنی اخه

حوصلش رو ندارم 😁 . نه دیگه بچه ها رای ام رو زدن، میذارم روزی ۲ تا . 

کی میدونه هزینه سونو nt چقدره؟ از شانس من بیمه تکمیلیم رو دو ماهه عوض کردن، سونو داخل مطب رو پولش رو نمیده. نمیدونم باید چیکار کنم. ویزیتم که نمیده. پارسال همه اینا رو میداد. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم. خدا رو شکر. ما هم خوبیم. به نظر همه چیز خوبه.خدا کنه واقعا خوب باشن. ان شاالله به ...

عزیزم😍😍😍خدا نگه دارشون باشه. وقتی تو بارداری دوم فهمیدم بچم پسره یهو ترسیدم نکنه نتونم مثل دخترم باهاش ارتباط برقرار کنم اخه همیشه دختر تو ذهنم بود احساس میکردم پسرها یه مدلی هستن که سخت بشه باهاشون ارتباط عاطفی برقرار کرد. الان گاهی وقتی پسرم رو نگاه میکنم از شدت عشقی که ازش میگیرم خودمو نیشگون میگیرم😂😂طوری که چندوقت پیش به همسرم گفتم الان دیگه واقعا نمیتونم بگم دوست دارم بچه بعدیم دختر باشه یا پسر دیگه انتخاب واقعا برام سخت شده هر دو جنس رو به یک اندازه میخوام. 

الان دوتا هر دوازده ساعت يكي

عزیزم ببین من تازه با این مدل آشنا شدم که هر سه روز آمپول و دقیق نمیدونم

ولی گویا دوستان شیاف رو حذف نکردن و آمپول رو اضافه کردن فقط هر سه روز

مطمئنم ضرر نداره که میگم 

فقط هم دلم میخواد مامان بشی

دیگه تصمیم اصلیش با خودت که هر سه روز علاوه بر شیاف امپول هم بزنی