2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جون يعني اون روزي كه بايد آمپول زد ديگه شياف نذاريم بعد به تعداد شياف آمپول بزنيم؟ مثلا روزي دو ...

نه مال ما اینجوری نبود.

مثلا روزی دو تا شیاف بود ، و سه روز یکبار یه آمپول .

شیافا تغییر نمیکرد.

بعد مثلا لک میفتادی ، آمپولم میکردن هر روز.

یا مثلا شیاف اگر یکی بود میکردن دو تا، 

یا ۲تا بودن میکردن ۳تا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه میگفت مثلا اگر روزی دو تا شیاف دارین یکیش کم میشه و جاش آمپول بزنین حالا باز دوستانی که این جور ...

زينب جان ميشه سرخود اينكارو بكنم چون به رويان هرچي گفتم آمپول گوش ندادن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آخه خوب با تهوع که نمیشه همیشه سر کرد دکترت نصر هم چون خودش مرد هست و حامله نمیشه نمی‌فهمه چی میکشی ...

والا! منم کارمند، همش جلسه و ... . خستگی و بیخوابی هم تهوعم رو بیشتر میکنه.  امروز تا ۸ خوابیدم. ولی نصف شب از تهوع یه ساعت بیدار بودم، مجبور شدم بازم دمیترون بخورم تا بخوابم ، بتونم  بیام سر کار. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه مال ما اینجوری نبود. مثلا روزی دو تا شیاف بود ، و سه روز یکبار یه آمپول . شیافا تغییر نمیکرد. ...

مرجان جون سه روز يه بار يعني روز چهارم؟!مثلا من الان روز سوم انتقالم فردا دوتا شياف يه آمپول؟! اينطوري؟!

بعد بدون تحويز دكتر اينكارو كنم؟!

امروز میرم دکتر بنویسه برام.احتمالا دو هفته دیگه میفته

انشالله. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم من تا هفته 10 دو تا شیاف داشتم الان زوده عجله نکن واسه کم کردنش

باشه.  مخصوصا که هنوز لک دارم. 

بايد به دكتر بگي كه سيكلت چي بود و نتيجه ش چي بود اونوقت تو انتخاب نوع سيكل لحاظ ميكنه، مثلا من گفتم ...

منم آنتاگونیست بودم و از 21 سیکل قبل استرادیول داشتم تا روز دوم یا سوم پریود 

این استرادیول قبل از سیکل هم حسابی رو کیفیت تخمک اثر داره

منم آنتاگونیست بودم و از 21 سیکل قبل استرادیول داشتم تا روز دوم یا سوم پریود  این استرادیول قب ...

زينب جون شما كجا انتقال دادي؟

منم همينطور نفخ كمر درد پا درد يه دفعه سردم ميشه پاهام يخ ميكنه با كوچكترين صدا دلم هري ميريزه ديگه ...

عزیزم امیدت ب خدا باشه ان شاءالله ک نشونه های مادرشدنن😍

تا خدا هست زندگی هست...
زینبی جان برا تقویت تخمک چیکار کنم؟میخوام ژل رویال بگیرم بخورم.با اینکه تو فریزر داریم ولی میخوام تا ...

برای تقویت تخمک راستش خیلی نمیشه کاری کرد اون داروهای سیکل که بسازه بهت خیلی اثر داره

ولی اگر طبعتون سرد هست مثل من برات میذارم سبک زندگیم چه جور بوده، ان شاء الله به درد بخوره