2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
اشکالی نداره، فقط استراحت کن نهایت یکی دو روز زودتر آز خون بده  علائم پریود و حاملگی خیلی شبیه ...

عزیزم میگم فعلا تبدیل به لک شده خیلی کم شیافامو هرهشت ساعت کردم به نظرت احتمال زیاد شدنش هست یاهمین کم شده علامت خوبیه؟ 

👶👶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی نی هم گرونه فکر کنم اگه نی بیشتر میخواستم هر نی ۴۰۰ میشد

مگه تعداد بسته هاش به انتخاب شما بوده؟ مرکز ما اینجوری نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من روز دوم پریود هستم قراره توی این دوره برام انتقال بدن الان چی بخورم که رحمم گرم بشه؟ 

به سلامتی عزیزم

من چیزایی که خودم خوردمو میگم فعلنم نتیجش مشخص نیست چون دیروز انتقال دادم

قرص ژل رویال، چهار مغز با عسل، چای به یا همون دمنوش به، قرص امگا 3، خرما

هفته قبل از انتقالم سه بار بادکش گرم کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
11 تا تخمک بود،نه تاش جنین شد.همشونم سه روزه فریز شدن شما چند تا جنین داشتی؟؟؟؟

بسلامتی عزیزم من ۲۵ تا تخمک که ۱۸ تاش جنین شد ما تعیین جنسیت هستیم ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردیم ۸تای دیگشو فریز کردیم تعیین جنسیت نشدن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بسلامتی عزیزم من ۲۵ تا تخمک که ۱۸ تاش جنین شد ما تعیین جنسیت هستیم ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردیم ۸تای دی ...

عزیزم میگم هزینه تعیین جنسیت رو دونه ای حساب میکنن؟ شما برای ده تا جنین چقدر دادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹🌹🌹 پُست بالايي رو بخون لي لا عزيز🌹🌹🌹

دختر خوب با لاپارا تا جایی که میدونم تو خود رحم که نمیتونن برن، که نگران دستکاری هستی. بعدم تو که به اهدایی هم فکر میکنی،پس اگه برات مقدوره برو لاپارا اما پیش یه کار بلد، وقتی چندتا دکتر گفتن با کوتر اوضاعت اوکی میشه دیگه نگران چی هستی؟ دکتر خزعلی یه تیم هم داره توی بیمارستان محب کوثر، راجع بهشون تحقیق کن. حتی میتونی پیش یکی از دکتراش بری ببینی چقد داره بیراه میگه چقد درست. امیدوارم تو همین حین و بین که برم یا نرم و چیکار کنم یا نکنم خدا بهت طبیعی فرزند سالم و صالح و زیبا بده عزیزم.

من باهات شوخی کردم اگه رنجوندمت عذر میخوام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگه مثبت شدید انشالله تا حداقل هفته 12 بارداری

خداروشکر که امیدی هست قطع بشه 

هفته هفتمم

خیلی حالم بده همش آب دهنم جمع میشه 

دائم خسته و بی حالم

دستام میلرزه

همش حس میکنم آب یخ میریزن روم 

کسیو دیدین اینجوری باشه؟ 

بچه ها یه گندی خورد تو کل داستان که نمیدونید پدرشوهرم میره خونه به خواهرشوهرم میگه در مورد این عمل س ...

خوب کاری کردی گفتی به خواهر شوهرت. اونم فکر نکرده عمل کرده. عزیزم برات آرزو میکنم کهدبهترینا برات اتفاق بیوفته و زندگیت حفظ شه به خوبی. به نظرم قبل ترک همسرت باید بره پیش مشاور. اگه تو ذهنش و مغزش و فکرش ترک کنه مطمئن باش دیگه سراغش هیچوقت نمیره. اما اگه الان همینجوری به خاطر دعوا ترک کنه شک نکن بازم میره سراغش. دوست خوبم میدونم باهاش مدارا کردی اما کاش بتونی کمکش کنی و همراهش باشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان باردار شیاف پروژسترون را مقعدی میزارید یا واژینال دکتر من تاکید داره واژینال بزارم ولی من برام سخته ، مقعدی بزارم خیلی فرق می‌کنه هر کی می دونه لطفا جواب بده 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات