2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
همون صبح ک اینطور شدم بلند شدم ی عالمه آیت الکرسی خوندم..ان شاءالله ک خدا خودش نگهدارشون باشه

افرین کار خوبی کردی منم هر روز کلی قران و ذکر میخونم واسه جنینهام دعای صوتی میذارم کتاب میخونم جدول حل میکنم بالاخره یجوری خودمونو باید سرگرم کنیم ک این افکار سراغمون نیاد توکل بخدا انشالله خدا کمک همه منتظرا کنه

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
افرین کار خوبی کردی منم هر روز کلی قران و ذکر میخونم واسه جنینهام دعای صوتی میذارم کتاب میخونم جدول ...

من حتی موقعی ک تو فریز بودن هم براشون ذکر میگفتم ک‌ دوام بیارن😃😃اخه من فقط دو تا جنین داشتم اونم گرید c میترسیدم از فریز درنیان

شما چندم انتقال هستین؟

تا خدا هست زندگی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مشكل ندارم خب طبيعيه كه بسيار موضوع سنگين و وحشتناكيه ولي واقعيتش اينه كه بي بچه بودن براي ما وح ...

عزيزم دعا ميكنم هرچي به صلاحت برات پيش بياد و خدا بهترين مسير رو جلوي پات بذاره

واقعا تخمك اهدايي خيلي مهم نيس چون اون جنين داره از خون تو تغذيه ميكنه و خوي تورو ميگيره 

اما تو آخرين مرحله بهش فكر كن

در مورد لاپارا براي آندو هم اگه درد پري و نزديكي نداري انجام ندي بهتره

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
نه فقط روز دوم گرفته بودم ک سریع با تغذیه رفعش کردم..ولی هیچ علائمی ندارم...جز اینکه دیروز پهلو تیر ...

دنبال علاعم نباش ...دلم روشنه که مامان شدی😍😍😍😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گير من فقط جنين شناسيه اصلا دكترش مهم نيس برام فقط ميخوام بخش جنين شناسي تجهيزات كامل داشته باشه چون ...

ميگن جنين شناس گاندي خيلي خوبه كه نصر قبلا با اونا كار ميكرد

البته الان نصر رفته مام

همین دیگه من هنگ کردم دیدم داره دلداری میده!!!!!  گفتم نکنه تسخیرش کردن!!!  گفتم انگار ن ...

انا واقعا خيلي آرام تر از روزهايي هستم كه تازه فهميده بودم بايد خيلي دوندگي كنم و درد بكشم و غصه بخورم، اون روزها كمرم شكسته بود از خدا كمك گرفتم الان كمي بهترم دارم ب اهدا فكر ميكنم😭 نميتونم بفهمم واقعا ايا اندو انقدر ممكنه در كيفيت تخمك اثر بزاره؟ با شايد اصلا از اون نيس، پادر مهر و بقيه همه ميگن از اون نيس و اون اونقدرا نيس ك اين كار رو بكنه، از طرفي خودمم ميترسم چون شنيدم ممكنه موقع لاپارا ببينن بيشتر از اوني بوده كه تو سونو نشون ميداده،زبونم لال، و از همون بوده كيفيت تخمك، از طرفي هم پورمطرود بهم گفت از پلي كيستيك شديد بودنته كه تخمكا اونطوري هستن و بايد كوتر كنيم خوب بشه كيفيتشون، از اينم نگرانم كه اين كار رو انجام بدم و كيفيت بهتر نشه بازم و ميترسم، خلاصه رسيدم ب ين نتيجه كه به هيچ كدوم از اين اعضا و جوارح دست نزنم و برم سراغ اهدا كسي چ ميدونه من ادم بهتري هستم يا ديگري پس بهتره اعتماد كنم و 😭

...
من حتی موقعی ک تو فریز بودن هم براشون ذکر میگفتم ک‌ دوام بیارن😃😃اخه من فقط دو تا جنین داشتم اونم گ ...

من امروز 7 انتقالم دوتا بلاست با کیفیت خیلی خوب برام انتقال دادن خیلی از جنینام تعریف کردن دیگ توکل ب خدا

عزيزم دعا ميكنم هرچي به صلاحت برات پيش بياد و خدا بهترين مسير رو جلوي پات بذاره واقعا تخمك اهدايي خ ...

ممنونم، درد عادي دارم ولي خب مشكلم اينه كه ميگم شايد از اونه كه كيفيت تخمك ضعيف درمياد و جنين ضعيف ميشه، امّا تا حالا همه ي دكترا بدون استثنا گفتن در اين حدي كه تشخيص داده شده اين تاثير رو نميتونه داشته باشه، ولي خب ميگم شايد بيشتر از اوني باشه كه سونوي سعادت نشون داد؟

...
من امروز 7 انتقالم دوتا بلاست با کیفیت خیلی خوب برام انتقال دادن خیلی از جنینام تعریف کردن دیگ توکل ...

ان شاءالله ک بگیرن برات هر دوتاش😍..من راستش جنینام اصلا کیفیت نداشتن پایین ترین گرید هستش..ولی من توکلم بخداست..اگه اون بخواد با همینام میشه

تا خدا هست زندگی هست...
نمیدونم بخدا گیج شدم...اخه اولین باره تو عمرم همچین حالتی بهم دست داد...ان شاءالله ک همینطور ک شما م ...

حتما همينطوره اصلا نگران نباش اوني كه خدا بخواد ميشه با فكر و خيال ما هيچي عوض نميشه ولي با دعا چرا ميشه تقدير رو عوض كرد

گلم اقدام برای فرزند دوم هستید ؟

عزیزم دیروز فسقلی و انتقال دادیم با توکل به خدا و بخشش و لطفش امیدمون به خدا هست دیگه

ان شالله همه منتظرا و مامانا بسلامتی  فسقلی صحیح و سالمی و بغل بگیرن

حتما همينطوره اصلا نگران نباش اوني كه خدا بخواد ميشه با فكر و خيال ما هيچي عوض نميشه ولي با دعا چرا ...

توکل برخدا...ان شاءالله ک واسه هممون اتفاقای خوبی بیفته😍

تا خدا هست زندگی هست...
ان شاءالله ک بگیرن برات هر دوتاش😍..من راستش جنینام اصلا کیفیت نداشتن پایین ترین گرید هستش..ولی من ت ...

اره منم چند مورد شنیدم ک حتی با گرید پایین گرفتن فقط اگ خدا بخواد هیچ چیز غیر ممکن نیست از صمیم قلبت بهش توکل کن برات دعا میکنم عزیزم