2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
من تاحالا با چهار بار انتقال ناموفق نه آزمایش ژنتیک دادم نه dfi نه انعقادی مرکز شهر ما اصلا به این آ ...

عزیزم حتما پیگیری کن برا اونا ده بارم بری فرقی نداره این بدن خودته داره داغون میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان چند صفحه برگردی عقب ماهیتابه که هیچ قابلمه واسه محیا میاری😉😉😉

عزیزم میدونم مهیا جون همیشه کتک لازمه یه لحظه فکر کنم جوگیر شده بود داشت حرفه‌ای خوب خوب میزد.... 

انشالله همیشه جوگیر باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون شما تو بارداری دوم هم سلکسان و آی وی آی جی و آسپرین و ....داشتی؟من سر دوقلوها داشتم اینا رو ...

عزیزم بله انوکسان داشتم.... 

البته خوب من دیر فهمیدم باردارم..... 

وقتی فهمیدم که قلبم تشکیل شده بود از همون ویزیتم دیگه انوکسوپارین شروع شد.... 

پردنیزولون هم احتیاطا واسم نوشت اما فکر کنم لازم نبود چون ذات‌الریه کردن و قطع کردن دیگه هفته 9 برام.... 

قربونت بشم اين روزا هم انشاالله ميگذره و خاطره ميشه 💋💋💋

اره عزیزم انشالله به خیرو خوشی بگذره گلم،میگم لیانا جون به نظرت اب زرشک خوبه یا بد؟مادرشوهرم فرستاده خودش اب گرفته دلت نخواد خیلی خوشمزه اس،شوهرم میگه خونسازه من یه کم خوردم ولی بعدش فک کردم نکنه بد باشه

الهی مامانی فداشون بشه.ممنون از دعای قشنگتون آنا جون عزیزم. بعد از ایکه دفعه قبلی جنینام رشد نداشتن ...

انشالله عزیزم فقط لطفا تیم تراکتور باشه!!!! 

خخخخخخخ..... 

والا بعضی پست های محیا رو میخونم دلم میخواد برم اجاق گاز رو بکنم براش بیارم. دیگه کار از قابلمه و ما ...

همین دیگه من هنگ کردم دیدم داره دلداری میده!!!!! 

گفتم نکنه تسخیرش کردن!!! 

گفتم انگار نبودم تحول ایجاد شده!!!! 

بچه ها یه گندی خورد تو کل داستان که نمیدونید پدرشوهرم میره خونه به خواهرشوهرم میگه در مورد این عمل سرچ کن اونم بلند میگه عمل چی مادرشوهرم شروع میکنه شلوغ کاری و چه خبره و این ها و زنگ میزنه به شوهرم از اون طرف هم خواهرشوهرم زنگ میزنه با مامانم دعوا که چرا به بابام اینو گفتید و هول میکنه چرا به من نگفتید مامانم میگه به پدرتون ارتباط داشت به همون کسی هم که باید گفتم بعد خواهرشوهر زنگ زد به من من هم کل اخلاق این چند سالم رو بی خیال شدم گفتم تو حق نداشتی زنگ بزنی به مادر من اصلا مگه اون خونه بزرگتر نداره؟ گفت داداش ما ایرادی نداشت اومد با تو زندگی کرد اینطوری شد از جاریت یاد بگیر فلانه و بهمانه گفتم نمیدونی بدون هیچ کس دیگه یه ماه هم با داداش تو کنار نمی اومد هیچ کس با بی کاری و بی پولی و اعتیاد اینطوری نمیسازه. کل داستان هم بهش گفتم. گفتم دکتر هم گفته مادرزادیه تو هم دوست داری بیا مدارکش رو ببر هر جا خواستی نشون بده دلتون نخواد هرچی از قدیم تو این سال ها تو دلم مونده بود ریختم رو دایره و بهش گفتم یطوری که اصلا عقب کشید. اصلا فکر نمی کرد من این طوری باهاش حرف بزنم انتظارش هم نداشت فکر کرد مثل همیشه آبروداری و خانمی میکنم. گفت ما تو خونوادمون طلاق نداریم گفتم ولی ما داریم مشکلی هم نداریم وقتی یکی درست شد که میذاریم رو سرمون نشد هم طلاق میگیریم گفتم الان هم زنگ میزنی از مادر من عذرخواهی میکنی وگرنه تو روت نگاه هم نمیکنم خیلی هم بی ادبی که به خودت اجازه دادی با من و مادرم اینطوری حرف بزنی. شوهرم هم بعد کار رفت خونه مادر و پدرش و همه چی رو گفت بهشون هم مساله ناباروری هم عمل گفت بد برخورد نکردن گفتن ان شالله حل میشه و این ها حالا دیگه نمیدونم چطور بشه؟ 

اره عزیزم انشالله به خیرو خوشی بگذره گلم،میگم لیانا جون به نظرت اب زرشک خوبه یا بد؟مادرشوهرم فرستاده ...

آب زرشک نخوری ها

جز موارد نادره که ممنوعه تو بارداری

عزیزم بله انوکسان داشتم....  البته خوب من دیر فهمیدم باردارم.....  وقتی فهمیدم که قلبم ت ...

سلام انا جان خوبی عزیز

امپول انوکساپارین برای چی میدن؟ منم ظهر انتقال دادم تا روز ازمایش یعنی۱۶ روز دیکه برام نوشته روزی یکی دور ناف