2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از اینکه جواب دادین چند ساعت طول کشید چند روز بعد مرخص شدین؟

خواهش ميكنم عزيزم

عملم ٦ ساعت طول كشيد و ٦ روز هم بيمارستان بستري بودم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
انوکسا نمیدونم واسه شما که سیکل نچرالی چرا داده  نمیدونم شاید به مینور بودن ربط داره، شاید روت ...

خب اخه ايشون با اينكه نچراله ولي بعد از انتقال داروهاي هورموني رو داره كه اونا غلظت ميارن

...
من سیکلوژست رو رکتال میذارم از واژینال متنفرم😁😁😁

زینب جون میگم پردنیزول کلا با سرم فرق داره؟یکی بهم گفت پردنیزولم سرخود بخور ضرر نداره اما من عوارضشو خوندم یکی قندو میبره بالا یکی چاق میکنه واسه چشمم انگار خوب نیست من چشمامم داغونه قندم همیشه ۸۸ تا ۹۰ و این که تازه ۱۰ کیلو کم کردم اصا نمیخام چاق بشم دکترمم راجب پردنیزول حرف نزد گفت سرم ای وی ای جی حالا نمیدونم چیکار کنم  سقطامم که بهت گفتم دو تا پوچ بود تا ۵۰۰۰ ۶۰۰۰ میرفت بالا یهو میومد پایین 

والا منم نمیدونم چه قدر فرق داره، اصلا فرق داره یا نه  ببین من رفتم ابن سینا دفترچه رو نشون دا ...

فدات شم مرسي كه بهم خبر ميدي من فعلا ده تا دونه خارجي گير آوردم 

كي ميري دكتر كه بپرسي؟

از كجا متوجه شدين اندو هست در اون حد؟ سونوي سعادت رفتين؟

من درد شديد پري داشتم درد موقع نزديك آخرسر هم خونريزي روده بله سونو سعادت رفتم

بعد عمل هم ذخيره ام اومد پايين يك

بعد عمل چهار ماه بهم فرصت اقدام طبيعي دادن اما متاسفانه نشد ديروز انتقال دادم انشالله كه جواب بگيرم چون واقعا خيلي خيلي سختي كشيدم

نه گلم، من خودم چون از اول خارجی میخریدم دیگه انگار به دلم نبود عوضش کنم فقط فرتيژست رو فکر کنم مقع ...

ممنون عزیزم لطف کردی

پس واژینال یا مقعدی فرقی نداره توی تاثیره شیاف؟

بازم خوبه برای من که کلا صفر می شه😞

مگه الان چند ذخيره ات؟! من كلا يه كيست دو سانتي داشتم انقدر ذخيره ام افت كرد😔سعادت بهم گفت خيلي بدشانس بودي كه تو آخرين مرحله كيست درآوردي وگرنه زودتر تشخيص داده ميشد و انقدر بيماريت بيشرفت نميكرد

ممنون عزیزم لطف کردی پس واژینال یا مقعدی فرقی نداره توی تاثیره شیاف؟

رويان به من گفت واژينال بهتره اما من خودم با توجه به حرف زينب جون و يبوستي كه دارم معقدي استفاده ميكنم