2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046943 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزان من این ماه انتقال دارم میخوام پی ار پی هم بکنم کسی از پی ار پی نتیجه گرفته انتقال قبلم م ...

بله عزيزم نفسي جون بود كه همين چند روز پيش به سلامت گل پسرش به دنيا اومد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اصلا منم خوردم 

سلام لیانا جون خوبی

نی نیهات خوبن؟؟😍😍

من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰

فک کنم برام ازمایش دیابت نوشته. چون بابام دیابت داره

خدا کنه خوب باشه اونم

تو چی. خوبی خودت؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم گفت سه جنینت گرفته اما دوتاشون ضعیفن احتمالا رشد نکنن و سقط یشن .دو هفته دیگه گفت بیا برا ...

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍 ان شاالله که هر چند تا برات خوبه و تا آخر به سلامت میمونه، به رشدشون ادامه بدن ولی اصلا نگران نباش، کلی مورد مثل شما داشتیم، الان بچه هاشون بغلشونه

نه عزیزم من روز ۱۵ انتقال بتام ۴ بود یعنی منفی ولی یک هفته بعدش یعنی روز ۲۱ انتقال آز دادم بتام ۲۵۰ ...

سلام مهلا جان.شماروز ۱۵ که ازمایشت منفی شد بعدش حالت دل درو و پریودی هم داشتی؟اخه منم امروز جواب ازمایشم روز سیزدهم منفی شد.ولی اصلا حالت پریودندارم. اصلا هیچ درد و ناراحتی احساس نمیکنم

ممنونم مریم جان در مورد رفیق ناباب من تلاشم رو کردم مثلا" روی یکی از همکاراش حساس شدم ولی ویس ها رو ...

اتفاقا بذار بدونه پسرش آزو اسپرمی داره، بعدا نگه شما عملش کردین ناقص شد

درسته قصد شما مراعات حال اوناست ولی دیگه الان باید کامل بدونه

زینبی جان تو چه شرایطی امکان داره بعد هایپری انتقال بدن؟ اون ازمایشی که میگیرن چیه؟

عزیزم آزمایشcbc هست و استرادیول و گاهی هم پروژسترون 

گاهی هم سونو می کنن اگر تخمدان ها بزرگ باشن انتقال نمیدن

نه عزیزم اون دفع شدن با دفع شدنی که میگی فرق داره.....  اولا شما نمیبینیشون دوما دفع شدن به مع ...

سلام آنا جان میشه جواب بدی لطفا من قراره برای بار دوم انتقال بدم به دکترم گفتم جنینام رو هچینگ کنه آیا بنظرت امکان داره بلاست هم کنه یا باید بهش بگم چون جنینام سه روزه هستند با کیفیت a,ab  ماه قبل عکس رنگی گرفت گفت همون کار خراش رو انجام میده (من سری قبل با iui باردار شدم)

عزیزم آزمایشcbc هست و استرادیول و گاهی هم پروژسترون  گاهی هم سونو می کنن اگر تخمدان ها بزرگ با ...

زینب جان لطفا شما هم  پاسخ بدید 

سلام  میشه جواب بدی لطفا من قراره برای بار دوم انتقال بدم به دکترم گفتم جنینام رو هچینگ کنه آیا بنظرت امکان داره بلاست هم کنه یا باید بهش بگم چون جنینام سه روزه هستند با کیفیت a,ab  ماه قبل عکس رنگی گرفت گفت همون کار خراش رو انجام میده (من سری قبل با iui باردار شدم)

بچه ها تو رو خدا ببخشید من هی موضوع تاپیک رو منحرف می کنم قول میدم دیگه زیاد حرف نزنم در مورد این مو ...

عزیزم من که خوشحال میشم اینجا همه درد دل کنن و از شادی و غمشون بگن، خیلی هم خوبه کمک بچه هایی

سلام لیانا جون خوبی نی نیهات خوبن؟؟😍😍 من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰 فک کنم برام ازمای ...

سلام عزيزم دلم خوبي 

واي پس يه پرنسس تو راه داري 😍😍😍💓💓💓💓

مباركه عزيز دلم خداروشكر كه همه چي خوب بوده 

اشكال نداره اون آزمايش ديابت هم بده خيال خودت راحت ميشه 

منم انشاالله به اميد خدا فردا ميرم غربالگري دوم 

تاريخ زايمانت رو كي زدن به سلامتي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

مرسی عزیزم...ان شاء الله قسمت خودت 😍

فقط سالم باشه 😍اصلا برام جنسیت مهم نیست ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دوباره یک ساعت پیش خونریزی با دفع لخته هنوز هم ادامه داره این برای چیه اخه دکتر گفت تو دوقلویی طبیعی هست دوستان گفتن هماتوم هست ولی چرا تو سونو هیچی ننوشته اخه 😞😞😞امروز مطب تعطیله نمیدونم چیکار باید کنم

سلام لیانا جون خوبی نی نیهات خوبن؟؟😍😍 من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰 فک کنم برام ازمای ...

مبارک باشه گل دخترت 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚