2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
من از روز یک گفت ال دی بخور روز ۱۶ بیا روز ۱۶ رفتم که سونو کرد سینافکت داد معمولا یا دفرلین میدن یا ...

مرسی ناراحت شدم‌فک کردم این پری بیاد میرم‌برای انتقال که اینو گفت ولی هرچی صلاحه بشه فقط برامون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاراجون سلام حوبی؟ میگم من رفتم این تست رو نشون دادم جوابشو برام بنویسه اونم نوشت مهر زد ولی هیچ اند ...

عزیزم چیزی رو نمیخواد اندازه بگیره که.فقط نگاه میکنه ببینه اون قسمتی که آمپول زده ورمش چقد شده اگه بزرگ نشده بود از یه حدی بیشتر یعنی همه چی اوکی هست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام لیانا جون خوبی نی نیهات خوبن؟؟😍😍 من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰 فک کنم برام ازمای ...

عزیزم گل دختری رو بهت تبریک میگم 🌹❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام بچه ها. خوبین؟ مربای گل ضرر داره خوردنش؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مرسی عزیزم...ان شاء الله قسمت خودت 😍 فقط سالم باشه 😍اصلا برام جنسیت مهم نیست ..

ای جانممم کاکلیییی داری😍ان شالله دامادیش😍 تبریک میگم گلم🌸

ببخشیدشماخودتون گفتیدکه جنینهاراپنج روزه کنن یادکترگفت؟

نه عزیزم نظر دکترم بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکه شادن جان انشالله دوقلوی دختر و پسر قسمتت بشه اینبار 

یه دنیا ممنون عزیزم، انشاالله❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دفعه قبل که انتقال دادم اینقدراصرارکردم که دوتابزاره.میگفتن حتمابایدیکی بزاری این قانونه اینجاس.و ...

آره خب تعداد بالاتر باشه شانس بیشتر میشه البته نهایتش سه تا، من دو بار قبلی هر سری دوتا برام انتقال دادن، بار اول سه روزه بار دوم چهارروزه امروزم که پنج روزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیلی سخته دست تنهایی و دوری، ولی حتما فیلم های مراقبت نوزاد بعد از زایمان رو ببین یا اگر کلاسی ...

کلاس بارداری هست هنوز نرفتم ،،فیلم اموزشی دیدم  کم و پیش از جوجه داری سر درمیارم😆چون خواهر برادرمو بزرگ کردم 😬حالا این با این گل دختر دیده شود😬 

نه عزیزم شاید کشورای دیگه پرستار بفرستن اینجا اینطوری نیست شرایطشون رو ندارن !اگه طبیعی باشه تا ۳روز ببمارستان نگهمیدارن اگه سز باشه ۵ روز ،،حالابه  همسرم یه هفته اجازه میدن کنارم باشه !چاره ای نیست گلم غربت همینه !

سلام دوستای گلم ممنون از دعا و محبت همگیتون من ساعت یک انتقال دادم و دراز کشیدم ققط احساس میکنم ترش ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکت باشه

آره تمام اون ترشحات طبیعی هست به خاطر شستشوی واژن قبل از انتقاله

حتی شاید متوجه نشی کی شستشو دادن ولی حتما انجام میدن