2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046899 بازدید | 684563 پست
چه خوب، ضخامت رحم من بعد از تخمک کشی گفتن 7 هست، نمیدونم چرا دکتر بهم قرصی چیزی نداد، بنظرتون چیکار ...

نه عزیزم برای من سیکل انتقال با دارو این اندازه بود بعداز تخمک کشیو نمیدونم چند بود چون هایپر شدم انتقال ندادن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا بذار بدونه پسرش آزو اسپرمی داره، بعدا نگه شما عملش کردین ناقص شد درسته قصد شما مراعات حال او ...

اگر بگه جواب آزمایش رو نشونش میدم تاریخش هم مشخصه قبل از عمله. البته خودم نظرم اینه که مثلا" به صورت اتفاقی مامانم روز عمل سوتی بده :)) 

عزیزم آنا جون نمیدونم کی دوباره میاد ولی یادمه مشکل آندومتریوز داشت، ایمنی و انعقادی و همسرش هم موفو ...

زینب خانوم اگراندازه فولیکولها15باشه وجنین تشکیل بشه ایاجنین بی کیفیته؟به نظرتون؟

بچه ها سلاااام، منو سه تا جوجه ی بلاست داریم برمیگردیم خونه❤❤❤

البته اینو بگم که دو بسته برام ذوب کرده بودن یعنی شش تا که خداروشکر سه تاشون به بلاست رسیده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵ روزه عزیزم

مونا جون شما جنیناتون بلاست فریز بود یا گذاشتن بعداز ذوب بلاست شدن؟

منم امروز سه تا بلاست انتقال دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لیانا جون خوبی نی نیهات خوبن؟؟😍😍 من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰 فک کنم برام ازمای ...

انشاءالله بسلامتی بگیری بغلت دختر نازتو😇😇👱👱

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
انشاءالله بسلامتی بگیری بغلت دختر نازتو😇😇👱👱

ان شالله

ممنون عزیزم😘😘

ان شالله یه روز این تاپیک خالی بشه دیگه کسی نیاد اینجا😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوباره یک ساعت پیش خونریزی با دفع لخته هنوز هم ادامه داره این برای چیه اخه دکتر گفت تو دوقلویی طبیعی ...

واي دركت ميكنم 😖لخته خيلي بد يه جاي ديگه برو سونو ببين سايز هماتوم چقدر ؟ 

دكترت گفت اينا تو دوقلويي طبيعيه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷