2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها من امروز سونوی دوممو رفتم ده تا تخمک داشتم ،دکتر گفت احتمال زیاد اینبار هم هایپر میشی ،و ...

گلم سفیده تخم مرغ بخور زیاد دوغ عالیه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی  یادمه شما تو تاپیک بودی ولی خاطرم نیست مشکلتون چی بود  بررسی های ک ...

سلام نوبت دکتر گرفتم میخوام جنین هام به. کلنیک امید انتقال بدم. توکل به خدا نمی دونم کار درستی میکنم یا نه 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزم رو شکم نخواب و غذاهایی نخور که یبوست بگیری.کارسنگین نکن و خودتو خسته نکن.چند روز اولم حموم باا ...

سارا جون موقع آمپول زدن ایراد داره رو شکم باشیم؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

من این ماه سرفه میکنم شدید اما سرمانخوردم هردارویی میخورم خوب نمیشم این هفته هم انتقال دارم چیکارکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام بچه ها من امروز سونوی دوممو رفتم ده تا تخمک داشتم ،دکتر گفت احتمال زیاد اینبار هم هایپر میشی ،و ...

گلم من ۱۹ تا تخمک داشتم و پنج روز بعدم واسم انتقال دادن فقط بعد پانکچر دوغ شور و سفید تخم مرغ و پودر پروتئین خوردم نگران نباش

بیمارستان آبان دکتر طرازی

شاید جنین هاتون زیاد بوده. من فقط دو تا نی فریز کردم

انشاالله که مثبت بشید و دلتون شاد بشه

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
گلم من ۱۹ تا تخمک داشتم و پنج روز بعدم واسم انتقال دادن فقط بعد پانکچر دوغ شور و سفید تخم مرغ و پودر ...

چقدر خوب ، شما کدوم مرکز بودید؟پودر پروتئین رو خودم میتونم تهیه کنم یا دکتر باید بنویسه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم خیلی گرمم شده بود دیگه راحت خنکی میخوردم....  منی که همیشه با لحاف میخوابیدم حتی با پیراهن ...

سلام آنا جان چقدرررر خوشحالم دوباره اومدین ،دلم براتون تنگ شده بود ،الهی که همیشه شاد باشین و سلامت ،خدا خیرتون بده 

عزیزم شما چند هفته ای? شکمتون معلومه?

من الان ١٨ هفته سه روز هستم 

شكمم خيلي كم مشخصه البته من همش دراز كشيدم هيچ كاري نميتونم بكنم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من بیمارستان آبان بودم پودر پروتئینم دکتر گف از داروخونه خریدم 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی، سه شنبه باید برم سونو ،میرم پیش دکتر ویزیت ببینم برام مینویسه