2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
گهگاهی راه میرم واسه دسشویی و اب و میوه.ن مامانم اصلا از قضیه اطلاع نداره اما شوهرم ب مامانش اینا اط ...

پاشو دختر، پاشو اگه استراحت خوب بود اروپا هم توصیه میکردن 😉 😉 😉 😉

واسه امشب خودت و مادرشوهرت هم غذا بذار😂😂😂😂 والا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا دخترتونو براتون حفظ کنه و زودتر دومی رو هم بهتون بده ،،، یعنی اول سراغ ای وی اف رفتید بعد ای یو ...

سلامت باشید خدا ایشالا به همین زودی شما رو هم شاد میکنه. آره عزیزم بعد از عوض کردن دکترم iui پیشنهاد کردم اونم موافقت کرد و خدا خواست و شد 

یاخدا،،همچنین عزیزم،،یکبار سقط میدونم تقریبا طبیعیه،،،ولی نمیدونم چرا واسه بعدی منفی شدم،،،ولی طبعم ...

ممنون😙

منم طبعمو نمیدونم نه سردی روم تاثیر خاصی داره نه گرمی کلا خنثام

راستی بادکشم رفتم هفته ی پیش، بهم یاد داد دوبار دیگه رو شوهرم برام بادکش کرد میگن برای گرم کردن رحم خوبه البته خانومه بهم گفت قانوش اینه بیستو یک جلسه بصورت یه روز درمیون ولی خب من فرصتی نداشتم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخ گفتی لیلا جون ، انشالله خدا به هردومون سه قلو بده ،،، ببین اینو منو سرخوش درحال خونریزی بعد از ان ...

عزیزم ان شاالله خدا همش غافلگیرتون کنه 

جوری که تعجب کنی چرا قبلش بچه دار نمی شدی

دورتون پر بشه از بچه های شیره به شیر

عزیزم ان شاالله خدا همش غافلگیرتون کنه  جوری که تعجب کنی چرا قبلش بچه دار نمی شدی دورتون پر ب ...

ان شالله خدا از دهنت بشنوه ، ان شالله خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه براتون و هرچقدر دوست داشتید بهتون بچه های سالم  و صالح عطا کنه

سلام من تصمیم گرفتم برای بار پنجم انتقال شروع کنم اگر راهی بلد هستید بگید برای. رفع استرس و آرامش دا ...

سلام عزیزم به سلامتی 

یادمه شما تو تاپیک بودی ولی خاطرم نیست مشکلتون چی بود 

بررسی های کامل انجام دادین؟ عکس؟ آزمایش ایمنی و انعقادی و... 

اخه من قبل انتقالم کنجدوبادام و گردو و نبات و سنجد رو پودر کرده بودم میخوردم هم واسه تقویت هم گرمی . ...

من تا چندوقت پیش فکر میکردم سنجد گرمه همش میخوردم بعد دیدم اشتباه کردم طبعش سرده😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره تمام جعبه هاشونو هنوز دارم 

خداییش آخر نامردیه سر بیمار کلاه گذاشتن انگار خودمون کم ناراحتی داریم😕 ولی حتما برو بهشون بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40