2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
انشاالله فردا لی لا جون امروز میخواستم زنگ بزنم بپرسم جنینام در چه حالن😅 آخه دیروز ذوبشون کردن ولی ...

تو حال انتظارن که بیان تو دل مامانشون، یه جوری بشه که تا دستشویی هم بری چهار دست و پا بیان انقد در بزنن که نصفه نیمه مجبور شی بیای بیرون عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشاءالله سرعت تایپیک بالاس، از این ببعد دوست دارم خوب استفاده کنم، ایشالا این پریودی هم بگذره و من به خوبی و خوشی انتقال بدم، و بشم مامان دوقلوها دخترو پسر سالم صالح و زیبا

تو حال انتظارن که بیان تو دل مامانشون، یه جوری بشه که تا دستشویی هم بری چهار دست و پا بیان انقد در ب ...

آخی عزیزمممم😍😍😍 وای لیلا جون حتی تصورشم لذتبخشه برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ماشاءالله سرعت تایپیک بالاس، از این ببعد دوست دارم خوب استفاده کنم، ایشالا این پریودی هم بگذره و من ...

الهی آمین عزیزم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
از من بابت عمل و انتقال و فریز جنینها ۹ ملیون گرفتن حالا دلیل این اختلاف قیمت و نمیدونم دلیلش چیه

کدوم مرکز؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
وای عزیزم ناشکری نکن کاش منم یه روزی بیام بگم بعد از یه دوقلو طبیعی باردار شدم همیشه آرزو داشتم ۳ تا ...

از ته دل برات دعا میکنم خیلی زود دامنت سبز بشه و خدا یه باره بهت سه قلو بده..امیدت بخدا باشه...

خانمای گل بعد انتقال چجور باید خوابید؟کلا چیکارا نکنم چیکارا بکنم؟دکتر من ی دونه انتقال داد گف این ب ...

عزیزم رو شکم نخواب و غذاهایی نخور که یبوست بگیری.کارسنگین نکن و خودتو خسته نکن.چند روز اولم حموم بااب داغ نرو ..ان شاء الله که با همین یه دونه الماس، مامان میشی 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
از ته دل برات دعا میکنم خیلی زود دامنت سبز بشه و خدا یه باره بهت سه قلو بده..امیدت بخدا باشه...

عزیزم ممنون از دعای خیرت

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ان شاءالله بزودی دوقلوهای خودتو بغل بگیری🙏🌸

ایشالله برای همه مادرانی که بچه ندارن مخصوصاً شما عزیزای تاپیک 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام بچه ها من امروز سونوی دوممو رفتم ده تا تخمک داشتم ،دکتر گفت احتمال زیاد اینبار هم هایپر میشی ،وایییی اعصابم بهم ریخته ،بنظرتون چیکار کنم هایپر نشم؟واقعا راهی هست؟ هر کسی هایپر بشه براش انتقال نمیدن؟؟😭😭😭 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘