2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
راستش دکترم گفته یعنی کلا نظرش اینه جنینی که نتونه به بلاست برسه ارزش انتقال نداره میگه وقتی تو آزما ...

عزیزم بستگی داره بعضا هم میگن جنین تو رحم بهتر میتونه رشد کنه تا بدن.... 

نمیشه دقیق گفت بستگی به رحمم داره اگه رحم بدون مشکل باشه از هزار تا انکوباتور بهتره!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا یه سری ام زینبی جون ماهیتابه ی شما رو آورد منتها وضع من وخیمتر بود😅😅😅 ممنونم از وقتی که ب ...

دمش گرم خوب از ماهیتابم محافظت کرده..... 

حقشو ادا کرده!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور که شما ها نگرانین من الان باید کل تاپیک رو مال خودم میکردم از سوالا و نگرانی هام.والا من جنینام به خوبی شما نیست.شما جنیناتون سه روزه یا ۵ روزه است و گرید هم اکثرا aهست .من جنینام دوروزه هست و با گرید بی ولی اینقد ذوقشونو دارم که امید دارم بار اول باردار بشم اونم سه قلو.از همین الان خودمو مامان میدونم.بابا این استرس ها چیه شما دارین.بیخیال باشین .بخواد بگیره با جنین دوروزه هم میگیره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

دوستان اینجا کسی از مریض های دکتر عارفی هست؟ معمولا بعد از یک دوره استرادیول چکار میکنه و چی تجویز میکنه؟

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
اینطور که شما ها نگرانین من الان باید کل تاپیک رو مال خودم میکردم از سوالا و نگرانی هام.والا من جنین ...

انشالله سه قلوهات دو سال دیگه خفت کنن و از سر و کولت بالا برن بیایی غر بزنی من کیف کنم..... 

دوستان اینجا کسی از مریض های دکتر عارفی هست؟ معمولا بعد از یک دوره استرادیول چکار میکنه و چی تجویز م ...

عزیزم از بیمارانش اینجا زیاد بودن الانو در جریان نیستم.... 

دوستان بیان جواب میدن.... 

منم قرار بود برم برای بار سوم میکرو ولی یه مرکز جدید ابن سینا یا رویان یا مام شهرستانم همسرم میگه بزاریم بهار بریم 

موندم چیکار کنم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آنا جان من امروز روز نهم،دهم انتقالمه و تازه با تاپیک اشنا شدم اگه قبل انتقال پیامای شمارو میخوندم‌ح ...

با اجازه آنا جون

گلم اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و ناباروری با علت نامشخص نداری، فعلا به ایمنی و انعقادی فکر هم نکن

منم قرار بود برم برای بار سوم میکرو ولی یه مرکز جدید ابن سینا یا رویان یا مام شهرستانم همسرم میگه بز ...

من تاحالا با چهار بار انتقال ناموفق نه آزمایش ژنتیک دادم نه dfi نه انعقادی مرکز شهر ما اصلا به این آزمایشا اعتقاد نداره بعد از بار اخر که هایپر شدم نزدیک دوسال قبل ،بعد از دوسال رفتم میگه دکترم پریود شدیذبساسیکل کوتاه مدت ولی بدونه هیچ پیگیری  فقط میگه تکرار تا خدا کی بخواد

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اینطور که شما ها نگرانین من الان باید کل تاپیک رو مال خودم میکردم از سوالا و نگرانی هام.والا من جنین ...

شما کارت درسته خواهر من😘😘😘😘

والا تا الان کسی ندیدم با استرس و خود خوری کار به جایی برده باشه 

همیشه خوش خیالی و آگاهی نتیجه میده 

.سلام مامان سبحان.کاملا یادم میاد تو رو دوست عزیزم....خدا رو شکر که میبینم دو تا کوچولو داری.کوچولوهات چند سالشونه؟وقتی میری مدرسه کجا میذاریشون؟من دو روز حالم وحشتناک بود.اشک چشمام خشک نمیشد.دیشب همسرم کلی قول و وعده داده که حسابی کمکم میکنه واز این حرفا...دیگه امروز حالم بهتره یکم..توکل کردم بخدا.اولش فکرای بد به ذهنم اومد خواستم یه کاری بکنم که سقط بشه ولی واقعا از گناهش ترسیدم.شوهرم میگه هدیه خداست.لابد خیر و برکتی هست توش.بالاخره دلمو با این حرفا گرم کردم.فردا بعدازظهر میرم دکتر.حتی ازمایش بتا هم ندادم.فکر کنم ازمایش بتا دیگه لازم نباشه دیگه نه؟ترسم از اینه نکنه اینم دوقلو باشه  آخه ما تو ارثمون دوقلوزایی داریم.