2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
میدونی همش فکر میکنم جنینای من خوب نبودن که بلاستشون نکردن قبل فریز،دست خودم نیست همش این افکار منفی ...

عزیزم اینجوری فک نکن،منم همه جنینام سه روزه فریز شدن.

از دکترم پرسیدم چرا نذاشتن بلاست بشه،گفت بعد ذوب شدن میذارن بلاست میشه اینجوری دو سه روز رشدش رو هم توو آزمایشگاه بررسی میکنن و میبینن.

مثبت فک کن،ان شاالله همین دفعه مامان میشی.

چی برم بگم بنظرتون جایی هست که پول گرفته شده رو پس بدن ،،، ای کاش حداقل جوابم مثبت میشد میگفتم فدای ...

عزیز والا فکر کنم بری بیمه تامین اجتماعی شاید برات تشکیل پرونده بدن و پولتو برگردونن باز یه ترای بکن شاید جواب داد.... 

البته منظورم دفتر بیمته حالا یا تامین یا هر بیمه دیگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش اتفاقا من سر پسرم کلا نتونستم شیر بخورم.....  شدیدا دچار دلپیچه میشدم دکترممگ ...

اناجون عزیزم اینو گفتی یه سوال واسم پیش اومد،،،من طبعم سرده اصلا اصلا نه شیر نه ماست نه دوغ نمیخورم،،،بنظرت باید قرص کلسیم مصرف کنم ؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آخ که چقد دلم میخاست به طور معجزه اسایی طبیعی باردار میشدم واز درد وغم ودکتر رها میشدم،😭😭

عزیزم خدا بخواد نشد نداریمممم.... 

انشالله روزیت میشه از این سورپرایزا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  زینب جون هستی من الان باز لک دیدم با اینکه امپولام رو‌هم دو‌تا کردم  سرکارم هم که ...

عزیزم خوب احتمالا به استراحت بیشتری نیاز داری اما در کل کم کم اومدن و دفع اگه هماتوم داری خوبه.... 

بهتر از اینه که یهویی هماتوم دفع بشه.... 

سلام دوستان من خواهرم قرار آی وی اف کنه سونو سینه داده دکتر گفته جنس سینت بد هست وفیبرو کیستیک ای وی ...

عزیزم زیر نظر دکتر باشه موردی نداره ما مامان با سیته فیبروکیستیک داشتیم.... 

ولی باید زیر نظر باشه و داروهاش با توجه به شرایطت تجویز بشه.... 

میگم که آدم ندونسته یه بار به وزن ۱ کیلو برا چند لحظه بذره رو شکمش چیزی میشه😫😫😫

نگران نباش عزیزم.... 

من بارداری دومم همش دخترم رو سر و کولم بود!!!! 

11-12 کیلو بود وزنش!!!!! 

عزیزم خوب احتمالا به استراحت بیشتری نیاز داری اما در کل کم کم اومدن و دفع اگه هماتوم داری خوبه....&n ...

آنا جون سلام،

من مهر پانکچر شدم،الان روز سوم پریود دوممه که امروز رفتم برا شروع سیکل انتقال،دکتر بهم فقط قرص استرادیول و آسپرین داد.

به نظرت اینا کم نیست؟؟؟؟

گفتم شاید چون بار اوله که میخوام انتقال انجام بدم گفته خیلی بهش دارو ندم،یه خورده نگران شدم.

گفتم از شما دوستای گل و با تجربه بپرسم که این دو تا قلم قرص برا سیکل انتقال چطوره؟؟؟؟؟

عزیزم نگران نباش اتفاقا من سر پسرم کلا نتونستم شیر بخورم.....  شدیدا دچار دلپیچه میشدم دکترممگ ...

ممنوووون آنا جون اره دوغ ميتونم بخورم  

خدا دختر نازتو و گل پسرت رو حفظ كنه 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها چند ماه پیش که پانکچر داشتم یه خانومی که واسه انتقال اومده بود میگفت قبل انتقال نزدیکی داشته ...

والا دکتر منم گفت خوبه مام انجام دادیم.... 

عزیزم فکر کنم گفت انگاری یه جورایی روال طبیعی بارداری به بدن تلقین میشه و ضمنا خونرسانی رو هم بهتر میکنه فکر کنم.... 

انشاالله ممنووووووون عزيز دلم

عزیزم نمیدونم بهت تبریک گفتم با نه عزیزم گوارای وجودت.... 

به تک تک مامانای که تو ن ها ناه انتظارشو هستن تبریک میگم و یه بارداری شیرین براشون آرزو میکنم.... 

انشالله به سلامتی دردونه هاشونو بغل کنن و به زودی منتظرم این سیکل انتظار نه ماهه موفق و شیرین رو تجربه کنن....