2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
ببخشید بچه ها میخواستم بدونم کنجد و اناناس و پرتقال مشکلی نداره واسه ما ک تازه انتقال دادیم ؟ممنون م ...

نه گلم 

کنجد در حد نون سنگک

زرشک و زعفرون در حد غذا مشکلی نداره 

آناناس هم اگر عادت داری بخور

کلا تو هیچی زیاده روی نکن

آخ که چقد دلم میخاست به طور معجزه اسایی طبیعی باردار میشدم واز درد وغم ودکتر رها میشدم،😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه ی علایم حاملگی رو داری انشاءالله مثبت میشه برات دعا میخونم 

وای خدا از زبونت بشنوه خداکنه همینطور باشه توکل به خدا و مرسی بابت دعا انشالله ک خدا دامن شمارو هم سبز کنه هر چه زودتر 😙😙

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
منم میگم برم دنبال انتقال ولی ازمایشات رو فعلا نرم ،،،اره گفتی واقعا تا خدا نخاد هیچ برگی از درخت نم ...

توکل به خدا، انشاالله این سری مثبت بشی از اون مثبت خوبا که نتیجشو بعداز 9ماه سالم بغل بگیری

میدونی همین که مثبت شدی خودش خیلی مهمه یعنی رحمت مشکلی نداره خداروشکر، یه بار سقط طبیعیه حتی تو بارداریه طبیعی ام پیش میاد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام 

زینب جون هستی

من الان باز لک دیدم با اینکه امپولام رو‌هم دو‌تا کردم 

سرکارم هم که میرم هر دو‌ساعت درو‌میبندم دراز میکشم 

ترسیدم 😕

خونریزیم قطع شده بود 

چیکار کنم؟؟

چی برم بگم بنظرتون جایی هست که پول گرفته شده رو پس بدن ،،، ای کاش حداقل جوابم مثبت میشد میگفتم فدای ...

آره برو با قبض و جعبه خالی دارو اگر داری، بگو دوستای من همینو ارزون خریدن چرا من دویست و خورده ایی شده

والا واسه خودت خیلی ضرر داره دکترم میگفت یا هر روز سه لیوان شیر و ماست یا هر روز قرص کلسیم البته ا ...

ممنوون عزيزم 

تا دوروز پيش گلاب به روت همش مياوردم بالا 

فعلا دوروزه خبري نيست 😀

پس سعي ميكنم بخورم حداقل ماست رو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم  کنجد در حد نون سنگک زرشک و زعفرون در حد غذا مشکلی نداره  آناناس هم اگر عادت دار ...

اخه من قبل انتقالم کنجدوبادام و گردو و نبات و سنجد رو پودر کرده بودم میخوردم هم واسه تقویت هم گرمی .حالا اینجوری اشکال داره وقتی ضعف دارم روزی دویا3قاشق بخورم؟

اناناس هم سالی یکی دوبار بیشتر نمیخوردم الان خوردنش اشکال داره؟

ممنون بابت جوابدهی

سلام دوستان من خواهرم قرار آی وی اف کنه سونو سینه داده دکتر گفته جنس سینت بد هست وفیبرو کیستیک ای وی آف براش خطرناک هست

میشه منو راهنمایی کنی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
توکل به خدا، انشاالله این سری مثبت بشی از اون مثبت خوبا که نتیجشو بعداز 9ماه سالم بغل بگیری میدونی ...

یاخدا،،همچنین عزیزم،،یکبار سقط میدونم تقریبا طبیعیه،،،ولی نمیدونم چرا واسه بعدی منفی شدم،،،ولی طبعم سرده،،هرچند زیاد به حرف طب سنتی هم نتونستم اطمینان کنم اخه دوجا رفتم یکیشون گفت سرد یکشون گفته گرمه طبعت،،،سردی وگرمی هم تاثیر بد نداره رو بدنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان من خواهرم قرار آی وی اف کنه سونو سینه داده دکتر گفته جنس سینت بد هست وفیبرو کیستیک ای وی ...

سلام.اگر بره مرکز ناباروری اونجا بهتر راهنماییش میکنن و مطمئنتره و اگ مشکلی باشه خودشون اول اونو حل میکنن بعد میرن سراغ بچه انشالله

میخام بدونم کلا ای وی آف برای سینه ای که فیبروکیستیک داره خطرناکه یا نه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم بلند شو یه کم راه برو، استراحت مطلق اصلا و ابدا خوب نیست لابد مامانت بنده خدا رو آوردی برات غ ...

گهگاهی راه میرم واسه دسشویی و اب و میوه.ن مامانم اصلا از قضیه اطلاع نداره اما شوهرم ب مامانش اینا اطلاع داده