2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

سلام من تصمیم گرفتم برای بار پنجم انتقال شروع کنم اگر راهی بلد هستید بگید برای. رفع استرس و آرامش داشتن. 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام دوستان عزیزم .من 29 ابان انتقال داشتم دوتا بلاست برام گذاشتن .الانم درازکش هستم کمردرد دارم و ر ...

عزیزم همه ی علایم حاملگی رو داری انشاءالله مثبت میشه برات دعا میخونم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من امروز روز ۱۲ انتقال هستم وبیبی چکم منفی شد ایا امیدی هست؟

امیدوار باش. 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزم راستش رو بخوای اولین بار که رفتیم گفتن الان نوبت نمیدن .و الان باید نوبت بگیریم برادو ماه بعد. ...

ممنون از جوابدهیت عزیزم،بهم گفتن از ۹ به بعد وقت دارن،منم باید یه روزی نوبت بگیرم که دکتر سجادی باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم مریم جون. من حرفات رو کاملا قبول دارم رو حساب همین حرف ها هم صبوری می کردم و سعی می کردم خودم ...

عزیزم یه توصیه خواهرانه ای کاش بیخیال بچه بشی.ببخشید که خیلی یدفه رفتم سر اصل قضیه.

سلام دوستان. من امروز روز ۱۲ انتقال هستم وبیبی چکم منفی شد ایا امیدی هست؟

خانما شما به این نغمه جون بگین.من هر چی بهش میگم بی بی منفی اعتبار نداره بازم استرس رهاش نمیکنه.اونم روز یازده انتقال بی بی زده.هر چی دوست تاراجون رو  براش مثال میزنم باور نمیکنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اخه انتظار خیلی سخته.دیدم اکثر کساییکه انتقال دادن.ده به بعد براشون مثبت شده.گفتم اگه خبری باشه لابد ...

جنينت چند روزه بوده گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای آخ جون. پس تها نیستم،الهی آمین برا هردومون . چقد خوبه که تو سرخوش شدی و امیدوار عزیزم

سلام عزیزم.لیلا جان آزمایش پلی مورفیسمی که بهت گفتم همونیه که دورش خط مشکی کشیده

کلی مامان با گرید b داشتیم

زینبی جان یه سوال داشتم من لیست آزمایش های ایمنی رو دارم میشه برم یه دکتر عمومی بنویسه برام؟؟بعدش اگه نوشت تو آزمایشگاه نگن باید یه دکتر متخصص برات مینوشت؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی عزیزم دقیقا همینطوره که شما میگین. ولی راستش به این سن که رسیدم فهمیدم هیچی دست ما و به اختیار ...

قوربونت برم‌ عزیزن اره واقعا خدا هرجور صلاح بدونه همونه ایشالااا هممون نتیجه میگیریم و میاییم خوشحالیمونو باهم تقسیم می کنیم😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم یه توصیه خواهرانه ای کاش بیخیال بچه بشی.ببخشید که خیلی یدفه رفتم سر اصل قضیه.

خواهش می کنم عزیزم کار خوبی کردی. فعلا که بی خیال شدم احتمالش هم زیاد هست کلا بی خیال شم خودم همیشه به هر کسی زندگیش مشکل حتی کوچکتر از این داره پیشنهاد می کنم بچه دار نشه. من هم اگه تصمیم گرفته بودم بچه دار شم چون فکر کردم شوهرم صداقت داره و میگه دیگه نمیرم سمتش راست می گه وگرنه به نظرم اصلا" اخلاقی و عاقلانه نیست که من یه موجود بی گناه رو اون هم با سختی و بدبختی به دنیا بیارم که عذاب بکشه. الان هم به نظرم مشکل ناباروری ما صددرصد حکمت بزرگی داره. عمل واریکوسل رو انجام میدیم چون بالاخره باید انجام بشه اسپرمی هم بود فریز می کنیم ولی معنیش این نیست که حتما ازش استفاده می کنیم. ان شالله یک سال بدون هیچ فکری راجع به بچه به زندگیم ادامه میدم تا بعدش تصمیم بگیرم. برام مسجل شده که هر دفعه این کار رو می کنه خدا خیلی خوب رسواش می کنه. دعوام نکنید ها ولی من انقدر شوهرم رو دوست دارم اگه یه روزی به صلاحم باشه ازش جدا زندگی کنم ترجیح میدم بمیره تا طلاق بگیرم چون اونطوری دیگه خودم رو سرزنش نمی کنم که چرا از دستش دادم و هی نمی خوام غصه بخورم که اگه بره زن بگیره من ناراحت میشم. الان هم واقعا" از خدا میخوام اگه به راه راست هدایت میشه اسپرم هم داشته باشه و عملش به خوبی انجام بشه ولی اگر نمیخواد هدایت بشه زنده از اتاق عمل بیرون نیاد.