2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم شما بچه دارید؟؟

سلام عزیزم بله یه دختر دارم بعد از دوبار IVFمنفی با IUI باردار شدم الان هم شهریورماه میکرو شدم که باز منفی بود حالا منتظرم دوباره برای انتقال برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که یه بار رفتم عارفی اصا متنفر شدم جلو خودم داروخونه اومد گفت به منشی چرا دارو هاشون از اینجا نمی ...

سمانه جون جدی داری میگی؟            

خدا به هممون رحم کنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سینا فکت که خیلی ارزونه، شاید بوسرلین خارجی دادن اون قیمت یا اشتباه شده

نه زینب جون منم سینافکت ایرانی گرفتم همین قیمت. بوسرلین کجا بود؟ فقط اون موقع چون میدونستم داروهای میکرو گرونه تعجب نکردم. الان که سمانه جون گفت تازه فهمیدم چه بلاهایی سر ما میارن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانوما تو نت خوندم لک بینی قهوه ای یعنی قلب جنین واستاده یعنی واقعا درسته?

نه! دکتر به من گفت لک قهوه‌ایی زیاد مهم نیست. من از هفته ۴ تا ۸ لکه بینی داشتم که بیشتر روزها قهوه‌ایی هم بود. صدای قلبش رو هم هفته ۷ شنیدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام عزیزم بله یه دختر دارم بعد از دوبار IVFمنفی با IUI باردار شدم الان هم شهریورماه میکرو شدم که با ...

عه چه جالب، شما مشكلتون چي بود كه اي وي اف كردين، بعد جنيناتون چ طوري بود كه منفي شدين؟ بعدش چرا اي يو اي كردين؟

ببخشين اينهمه سوال ميپرسم اخه ب مام ميگن ناشناخته چون همسرم خيلي كم ضعيفه اونوقت خودمم ظاهراً مشكلي ندارم ولي خب دو بار ميكرو كردم سه بار انتقال همه منفي شده تازه جنين ها هميشه ضعيف شدن، ديگه داغونم

...
عزیزم روزی که زنگ میزنی بگو فقط فلان روز میتونی بیایی، درست میشه  حتی اگر مثلا با یه دکتر دیگه ...

مرسی جواب دادی گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همون آمپول پروژسترون سه روز یه بار خودش نعمت بزرگیه عزیزم، مرکز ما روزی دوتا میده اصلا شیاف نمیدن ه ...

والا نمیدونم مث آنوکسا ست یا نه.... اگر جاش کبود نشه مهم نیس

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
کاری ب کبودیش ندارم. آنوکسا بهتره. هم ایمجا گفتن هم زنگ زدم منشی دکترم همون اوایل ، گفت جایگزین کن ...

آهان

باشه عزیزم مرسی از اطلاع رسانیت

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عه چه جالب، شما مشكلتون چي بود كه اي وي اف كردين، بعد جنيناتون چ طوري بود كه منفي شدين؟ بعدش چرا اي ...

عزیزم  شوهرم ضعیفه من سال91 بعد از 5 سال نازایی ،یزد پیش دکتر افلاطونیان IVFشدم که سه تا جنین داشتم یکی بار اول گذاشت منفی و دو تا سه ماه بعد انتقال داد باز هم منفی شدم سال 92 دکترم رو عوض کردم دکتر جدید گفت نیاز به IVFنیست به اصرار خودم IUI کرد و خدا رو شکر مثبت شدم بدون هیچ گونه دارو و شیاف و آمپول تا زایمانم الان برای بچه دومم دارم اقدام میکنم چون سنم (34سالمه )داره میره بالا با توجه به شرایط قبل میگه بهتره زودتر میکرو کنیم و نتیجه بگیریم

سلام  زینب جون اگه بتا بالا باشه ممکنه دوقلو‌باشه؟ واسه من اولی500 بود دومی ۲۵۰۰ من ی بچه دا ...

من بتای اولم ۲۲۱۷ بود و دومی ۵۰۱۸ ولی یکی هست. فکر نکنم خیلی بشه روی عدد بتا گفت که چندتا هستن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...