2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
قربونت عزیزم ممنون که هستید،،، به همسرم گفتم برخوردش......  اشک تو چشمم جمع شد گفت میخواد از ر ...

الهی عزیزم

اتفاقا بذار شکایت کنه، یه چند نفر بهش بگن داره بی منطق صحبت میکنه شاید کمتر اذیتت کنه

هر چند الان اونم به خاطر ناراحتی داره این مدلی عکس العمل نشون میده 

ولی خب ما خانم ها چی بگیم، تحمل آمپول و داروها با ما بوده، تحمل شکست واسه ما سخت تره، تازه باید... 

اشکال نداره ایشالا نی نی دار میشین اون وقت بگو کلا مسئولیت عوض کردن گوشم بچه موقعی که خونه هست با ایشون، دلت خنک میشه😁😁😁خصوصا که روی سر و صورتش جیش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود مصطفايي اون ازمايشا رو نوشت بعد گف جوابشون اماده شد ببر مشاوره خون و مشاوره ايمونو، حالا باز شما ...

سلام شما خودتون بهش گفتید بنویسه یا خود مصطفایی نوشت ؟؟؟ چرا براتون نوشت شما هم انتقال منفی داشتید؟

سلام دوستان من پس فردا انتقال دارم ۲تا جنین گرید بی توروخدا دعام کنین از استرس دارم میمیرم یکی بیاد ...

سلام عزیزم خوش اومدی

من چون تازه جواب دادم، میگم ص 11907 رو بخون واسه بعد از انتقال 

و اینکه اصلا نذار استرس تو رو کنترل کنه، خودت کنترلش کن چون بهترین و کمک کننده ترین کار آرامش هست

اي بابا قهوه اي كه ديگه ميكرو و غير ميكرو نداره اغلب همه داااارن اتفاقي هم نميوفته اتفاقا قهوه اي كم ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم یعنی هر روز برا همه دعا میکنم انشالله همه حاجت روا شن

الهی عزیزم اتفاقا بذار شکایت کنه، یه چند نفر بهش بگن داره بی منطق صحبت میکنه شاید کمتر اذیتت کنه ه ...

قربونت عزیزم ممنونم ، ان شالله دعا کن ،،، البته من خودمم از دست دکترا چه داخل مرکز چه دکترای که تا حالا مطبشون رفتم قلباً شاکیم چون واقعاً عمر از دست رفته آدم براشون مهم نیست و کلاً تو کشور ما متاسفانه آدمهای مسئول تو حوزه های مختلف خیلی کم پیدا میشن که دلسوز ارباب رجوع هاشون باشن ،،، ولی خب با شکایت هم آدم کاری پیش نمیبره بجز اینکه اعصاب و روان خودش بیشتر آسیب میبینه ولی ای کاش مراکز درمانی و هرکس به نوعی با بیمار در ارتباط هست بیشتر حواسشو جمع کنه ،،، دقت کردید خیلی اوقات باید خودمون حواسمون باشه که مثلاً دکتر فلان آزمایش یادش نره یا فلان کار اگه لازمه زودتر انجام بده و ....... 

قربونت عزیزم ممنونم ، ان شالله دعا کن ،،، البته من خودمم از دست دکترا چه داخل مرکز چه دکترای که تا ح ...

می فهمم چی میگی عزیزم 

هممون با گوشت و پوست و استخون درک کردیم

یعنی هیچ کس مریض نشه، به خدا واسه هیچ کس مهم نیست 

ولی تبارا جان آسمون همه جا یه رنگه

تجربه دوستان خارج از کشور هم بخونی، همین جوریه خواهر

انگار عادی میشه واسشون

خدای ما هم بزرگه، فقط خدا رو شکر میکنم مشکلات بیماری دیگه نداریم، اونا خیلی شرایط بدتری دارن ولی باز هم به امید ادامه میدن

سلام خوبی عزیزم ؟سوال داشتم میتونی راهنماییم کنی؟شما دفعه اول که رفتی رویان و تشکیل پرونده دادی نوبت ...

عزیزم روزی که زنگ میزنی بگو فقط فلان روز میتونی بیایی، درست میشه 

حتی اگر مثلا با یه دکتر دیگه افتادی بگو عوض می کنن برات، مثل مدرسه اجباری نیست که کلاس بندی میکردن و دوستا رو از هم جدا میکردن 😉😉