2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
زینب جون رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا ساک بارداری هست گفت خونریزی موردی نداره و در بارداری های دوقلو ...

عزیزم چه روز پر ماجرایی چه سورپرایزی دو قلو ❤️❤️❤️❤️❤️

الهی خدا برات نگهشون داره و سالم بیان بغلت

حالا مطلق نخواب ولی ورجه ورجه هم نکن خیلی

دلارام جان شمام رويان رفتي جواب اينو بلدي؟

محیا جان فکر نکنم ضرری داشته باشه.تو چرا اینقد استرسی هستی.بابا یکم به روح و روانت هم آرامش بده.همش در استرسی.با هر چیز کوچیک استرس شدید میگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زينبي بيااااا ميگم اين تست سل چي بود؟ اگه يك درصد خير سرم باردار باشم چه كنم؟😭😭😭

عزیزم نترس، خیلی خوبه انجام میدن 

اگر باردار باشی هم نگران نباش هیچی نمیشه

قانون دو هفته اول اینه، اصلا جای نگرانی نیست 

فقط اونجا رو آب نزن و ماساژ نده تا مثبت کاذب نده

زینب خانم من وقتی نزدیک پریودم میشه یه چیزی تودلم تکون میخوره که متوجه میشم میخام پریودبشم ایااین طب ...

عزیزم خیلی بعیده غیر طبیعی باشه، چون ما خیلی فوکوس داریم رو خودمون این جور چیزا رو حس میکنیم

ولی از دکتر هم محض احتیاط بپرس

@زینبی_بابا   عزیزم قرص پرد میشه یکدفعه قطع کرد یا به تدریج دکترم گفت داروهاتو قطع کن ولی راه ...

عزیزم اصلا و به هیچ عنوان پرد رو یهو قطع نکن

تا الان و چه مدت پرد داشتی؟ بگو تا راهنماییت کنم چه جور قطع کنی، هر چند باید دکتر حواسش جمع می‌بود و می‌گفت 

@زینبی_بابا     عزیزم به نظرت من به جای امپول پروژسترون شیاف استفاده کنم،مشکلی پیش میاد؟ ...

فدات بشم تن و بدنم میلرزه این سوال رو می پرسی 

خداییش باید دکتر بگه 

ولی کلا بدون هر آمپول معادل دو شیاف هست، پس اول باید هر 8 ساعت شیاف داشته باشی یعنی روزی سه تا بعد هر 4_5 روز یک بار کم کنی تا بشه یک شیاف 

ولی شما فعلا کمتر از دو شیاف نکن

عزیزم برای آزمایش ایمنی و انعقادی برم متخصص خون اینا رو بنویسه یا دکتر ایمونولوژی؟؟؟؟  آخه درد ...

والا شناخت ندارم روی این دو تا متخصص جدید 

ولی زمان خودم اینا نبودن، سر خود رفتم زرنانی اونم هر دو رو نوست

فکر کنم اول برو متخصص ایمنی، چون ناشناخته است علت ناباروری شما

بعد لیست رو بذار اینجا، اگر کامل بود که هیچی اگر نه بعد پیش متخصص خون هم برو 

فقط بپرس با توجه به پانکچر و انتقال اخیر کی میتونی آز بدی، تا اثر این داروها نتیجه رو تغییر نده

فدات بشم تن و بدنم میلرزه این سوال رو می پرسی  خداییش باید دکتر بگه  ولی کلا بدون هر آمپ ...

قربونت برممممم

باشه عزیزم

پس همون آمپول رو میزنم تا دکتر برام عوض کنه .به نظرت بدون نسخه میدن چندتا امپول پروژسترون؟ 

ببخشیدها هی سوال میپرسم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت برممممم باشه عزیزم پس همون آمپول رو میزنم تا دکتر برام عوض کنه .به نظرت بدون نسخه میدن چندت ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس نهایت میگم دکترت باید بگه

والا فکر نکنم بدون نسخه بدن چون بعضیا واسه پریود شدن و سقط کردن جنین تو مراحل اولیه ازش استفاده می کنن

ولی نسخه های قبلی رو نشون بدی احتمالا بهت میدن

خانوما تو نت خوندم لک بینی قهوه ای یعنی قلب جنین واستاده یعنی واقعا درسته?

نه منم گاهی دارم عزیزم.دیروز سونو بودم.خوب بود همه چیز خداروشکر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عه شمام ابن سینا میرید من یکسال ابن سینا رفتم دوبارم ای یو ای شدم اما چون تیمی کار میکردن خوشم نیومد ...

اره من تا الان راضی بودم خداروشکر دکترمم قبلا پیشش میرفتم برای اینکار فهمیدم تو ابن سینام هست خوشحال شدم و باهاشون ادامه دادم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من بعد از انتقالم چون هایپر شدم برام سرم الومینیوم جی بود فک کنم گفتن اب بدنمو میکشه و ادرار اوره سه ...

سلام عزیزم نگران نباش 

مگه جنین رو تو مثانه میذارن

خیالت صد در صد راحت اونا رو تو بهترین و عمیق ترین نقطه ایی که امکانش هست انتقال میدن

خیالت راحت ان شاء الله مامان شدی