2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره متاسفانه منفی شد

ناراحت شدممم.‌.هنوز جنین فریز داری؟؟؟نگران نباش عزیزم‌امیدمون ب خداست

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ، چرا 5 بار مشکلتون چی بود ؟؟؟

تيارا تاحالا هيسترو يا لاپارا نشدي براي تشخيص؟

بعضي وقتا لوله بسته يا نيمه بسته موادي از خودش ترشح ميكنه كه جنين رو از بين ميبره

...
ناراحت شدممم.‌.هنوز جنین فریز داری؟؟؟نگران نباش عزیزم‌امیدمون ب خداست

نه ندارم

اگر داشتم انقدر ناراحت نمیشدم

دوباره باید از صفر شروع کنم

میخوام بیمارستانمو عوض کنم

نمیدونم کجا بهتره برم

نه ندارم اگر داشتم انقدر ناراحت نمیشدم دوباره باید از صفر شروع کنم میخوام بیمارستانمو عوض کنم نم ...

خدایا حکمتتتو شکرررررر...حتما ی بیمارستان خوب پیدا کن به امیدخدا به زودی مامان میشی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مرسی عزیزم من شمالم هوا که عالیه فقط گاهی متاسفانه بارونیه.من مشکل mtfhr هتروزیگوت دارم و مشکل ایمنی ...

والا دختر گل چی بگم واسه ایمنی و انعقادی اگر دفعه اول و دوم انتقال نیست حتما باید یه تمهیداتی در نظر بگیرن

رويان رفتي تاحالا؟

نه نرفتم

میخواستم برم شریعتی

اونم باید بپرسم چطوریه

اخه مراکز خصوصی هم هزینه ها خیلی بالاست

بعدم شوهرتم باید باهات بیاد

شوهر من اصلا وقت نداره 

کلا یه روز پانکچر تونست بیاد باهام

من یه مورد خاص بودم😁😁 ایران انتقال دادم ولی منفی شد ماه بعدش دیگه پریود نشدم و طبیعی باردار شدم ...

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم

من مجبورم برم البته اگه اول از همه باردار بشم و بعدش دکتر بهم اجازه بده 

می دونم خیلی سخته و هزینه هاش بالاست اما می‌خوام بدوتم کلا یه آی وی افی می تونه بره

عزیزم بعد از انتقال میشه رفت ولی ترجیحا بذار سه ماه تمام بشه بعد

مرسی عزیزدلم

اگه باردار بشم قطعا ۳ ماه رو صبر میکنم خدا کنه اولیش اتفاق بیفته ایشالله شرایط ام جوری باشه بتونم بعدش

سلام به همگی دوستان و زینبی بابا ،،، متاسفانه من روز 12 انتقالم پریود شدم و الان روز 14 انتقال هستم ...

سلام عزیزم یعنی همین جوری الکی الکی پریود شدی!!! آزمایش هم ندادی؟ میدونی چند نفر مثل شرایط شما براشون پیش اومده بوده ولی مامان هم شدن، حتی زایمان هم کردن حتی دو قلو

ممنونم عزیزدلم. ان شاء الله. راستش یکم نگرانم. میگم پر خطر نباشه

عزیزم حق داری نگران باشی و بسپار دست همون خدایی که برات دو قلو رقم زده، کلا دو قلویی پرخطر حساب میشه، ولی اینجا اغلب همه چی عالی پیش رفته به جز چند مورد استثنا که به نظرم فقط به اون دسته نگاه کن که سلامت زایمان کردن