2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست

سلام زینبی جون، نمیدونم منو یادته یا نه، من پانکچر شدم دو ماه قبل ولی پروژسترونم یه کم بالا بود برام فریز کردن 

بعد از دوتا پریودی رفتم برا انتقال که گفتن یه کیست کوچیک داری برا همین بهت دارو نمیدیم سیکلتو نچرال میزاریم خلاصه دوتا جنین انتقال دادن

هیچ مشکلی هم نداشتم نه لکه بینی نه چیز خاصی

روز ۱۴ انتقالم آزمایش تیتر بتا دادم ۶۸ بود دکترم گفت مشکوکه ۴۸ ساعت بعد تکرار کن باید دوبرابر بشه

روز ۱۶ تکرار کردم شده بود ۹۰

بازم گفت خوب نیست ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کن

به نظرت امیدی هست؟

اگه بازم دوبرابر نشه بازم میگه تکرار کنم یا دیگه فایده نداره؟

سلام . بچم شکرخدا از بیمارستان مرخص شد . از همتون ک دعام کردین متشکرم دوستان . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندروز پیش هم صداش کردم خبری نشد ازش خیلی تو فکرشم..انشاءالله ک بچه مرخص شده و سرش شلوغه بچه داری ...

تازه مرخص شده از بیمارستان شکرخدا . خیلی ممنون ک ب یارم بودین با دعاهاتون . خودتون فارغ شدین ان شالله ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم،  گلم این تفکر خیلی صحیح نیست و خطراتی رو داره اگر چند قلو بشه  و اگر شرایط ر ...

من یکبارانتقال دادم دوتانگرفت.حالامیخام اینباربگم اگه شدچهارتابزاره سه روزه وپنج روزه راباهم میزاره؟

خانوما من بدون گوگل گیر کردم کسی شماره تماس عرفان نیایش رو داره

ببخشید شما  هم اونموقع که سوال کرده بودم جوابمو دادین 

البته از زینبی هم پرسیدم وسواس گرفتم میخوام مطمئن شم 

یادته گفته بودم مورفو شوهرم ۱ بوده شده صفر 

حالا آز داده ببینه صفر مطلق یا داره 

تو آز نوشته very rarely normal morphology 

یعنی انگار به مقدار بسیار کم نرمال داره 

به نظرت میشه باهاش میکرو کرد ؟ 

جنین میده ؟ 

آخه اونموقع یادمه شما هم خیلی راهنماییم کردی 

خانوما من بدون گوگل گیر کردم کسی شماره تماس عرفان نیایش رو داره

۰۲۱۴۹۷۹۶۰۰۰

دفعه بعد ۱۱۸ رو بگیر 😁😉

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ببخشید شما  هم اونموقع که سوال کرده بودم جوابمو دادین  البته از زینبی هم پرسیدم وسواس گرف ...

آره عزیزم میشه چرا که نشه

وقتی گفته تعدادی اسپرم‌نرمال هست یعنی نگران نباش

همسرت حسابی تقویت کن فقط

سلام عزیزم،  گلم این تفکر خیلی صحیح نیست و خطراتی رو داره اگر چند قلو بشه  و اگر شرایط ر ...

زینب جون سلام

منو یادته ؟ شنبه روز ۷ پری رفتم سونو به داروها جواب نداده بود ... ۳ تا فولیکول داشتم . سیکل رو کنسل کرد.

پرسیدم طبیعی اقدام کنم ، گفتین حتما 

من از همون روز آنفولانزا گرفتم حالم خیلی بد بود. همون شنبه طبیعی اقدام کردم و دیگه حالم اصلا خوب نبود. کلی هم دارو و پنی سیلین و ... استفاده کردم.

حالا سوالم اینه من بعد از اینکه ۴ روز داروهای سیکل پانکچر رو استفاده کردم و کنسل شد آیا باید کار خاصی انجام میدادم مثلا دارویی که اثر داروها رو از بین ببره یا نه ؟

حالم بده میگم نکنه تاثیر اون تزریق هاست و داره تو بدنم اتفاقی میفته ضمنا ترشح مثل سفیده تخم مرغ خام دارم و زیاده.

دکترم هم تو هفته ای که گذشت نبود . علائم خود آنفلوانزا به قدر کافی اذیت کننده هست و نمیدونم آیا بخشی‌از حال بدم به خاطر بیماریه یا داروهای پانکچر؟

باید صبر کنم تا پریود بشم یا باید کار خاصی میکردم ؟

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ؟ 

وای ممنون اصلا یاد ۱۱۸ نبودم🤣🤣🤣

دقیقا چون فهمیدم یادت نبود گفتم 😂😂 من خودم این هفته از یبوست داشتم میمردم، میدونستم شربت m.o.m خوبه برام ، ولی نمیدونستم اسم اصلیش چیه! هرچی هم داروها رو نگاه کردم نفهمیدم کدومشونه! یه ساعت طول کشید تا به ذهنم رسید زنگ بزن ۱۱۸ شماره داروخانه بگیرم از داروخانه بپرسم اسم واقعی mom چیه!!!🥴🥴

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مرسی عزیزم از توضیح کاملت 😘😘

سارا جون اگه حال داشتی جواب بده عزیزم. سپتوم اصلا چی هست؟ برای من تو گزارش هیسترو نوشته واید سپتوم و اینکه حفره رحم کوچک بود.سپتوم رشد هم میکنه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سارا جون اگه حال داشتی جواب بده عزیزم. سپتوم اصلا چی هست؟ برای من تو گزارش هیسترو نوشته واید سپتوم و ...

کی عملت کرد؟ منم داشتم سپتوم

یه دیواره هست دوره رحم که باعث میشه فضای رحم کوچیک بشه و احتمال سقط رو افزایش میده

سلام عزیرم به سلامتی کدوم دکتر میخواد  واست انتقال بده ؟؟ معتضدی؟؟  اشالله که نتیجه مثبت ...

سلام فداتشم،دکترم کشاورزیه ولی روز ۹ پریودیم مطب نبود منم مجبور شدم رفتم معتضدی یه بار رشیدی بود یه بارم جلیلیان دیگه مطب هم نرفتم فردا دوباره باید برم معتضدی واسه سونو ببینم چی میشه