2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

وای امروز از یه مسیری تا مطب دکترم رفتم ویز نداشتم گم شدم سر از شهریار دراوردم از ساعت ۴ تو ماشین دور خودم میچرخیدم اخر ماشین زدم یه جا رفتم اسنپ گرفتم اسنپه ام نقشه اش نشان بود قطع شد اونم اندازه ۵۰ هزار دور خودش چرخید بدبخت ،اخر رفتم مطب دکتر تعطیل بود ساعت ۹ و ربع رسیدم خونه از ۴ تا ۹ و ربع😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه به ما گفت شریعتی عمل میکنه اصلا فکر نمیکردم جای دیگه هم باشه. راستش یکم ترسیدم بده دست دانشجوها ا ...

آره رویان خودش شخصا عمل میکنه

حتی دیدم مورد های مشابه شما رو میکروسرجری انجام میده نه عمل عادی

ولی خب ما خیلی دوست داشتیم به میکرو نرسه کارمون، سن هر دو مون هم کم بود، تمام مراحل رد رفتیم و آخرش میکرو کردیم، یعنی کاملا با قضیه طولانی شدن روند درمان کنار اومده بودیم

اما قضیه شما فرق داره و بهت هم حق میدم

سلام زینب خانم.میگم اگه براانتقال تعدادجنینهابیشتربزاریم احتمال گرفتنش بیشترمیشه؟به نظرتون

سلام عزیزم، 

گلم این تفکر خیلی صحیح نیست و خطراتی رو داره اگر چند قلو بشه 

و اگر شرایط رحم مستعد نباشه و اون سیکل جواب نگیره طرف، اون وقت کلی از جنین ها الکی هدر رفته

حتما تصمیم رو بذار با جنین شناس و دکترت 

زینب جون این غربالگری چه جوریه 😁 ببخشید من سردرنمیارم دقیق..باید بریم سونو بعد جوابشو ببریم ازمایش ...

گلم سونو که حتما باید باشه در مرحله اول هم باید باشه

سونو و آزمایش باید باید تو یک روز انجام بشن

اگر تو سونو عددNT نرمال باشه و استخوان بینی رویت بشه که میفرستن غربال خون عادی مرحله 1

اگر خدای نکرده عدد NT بالا باشه یا استخوان بینی دیده نشه، بر حسب تشخیص پزشک میفرستن یا سلفری(که خودش یه جور غربالگری هست ولی با دقت بالا) یا cvs یا آمنیوسنتز 

عزیزم موفولوژی هیچ وقت یهو از 0 نمیشه 10 برای مثال خیلی کم جواب میده ولی نا امید نشو  اگر رسی ...

ببخشید من رو یادتونه مورفو شوهرم درعرض دو ماه از ۱ شده بود صفر 

حالا تو ابن سینا آز داد که ببینیم صفر مطلق یا بین صفر و ۱ 

که دیدیم نوشته very rarely normal morphology 

انگار به مقدار خیلی کم داره 

چکار کنم 

کسی بلده 

زینب جون از وقتی دنبال درمان رفتید تا میکرو کردید چند وقت طول کشید؟

از آبان 95 رفتیم تا بهمن 97 که میکرو کردیم و فریز تمام جنین ها

اواسط خرداد هم انتقال دادم

البته این وسط خیلی مشکلات عجیبی برای همسرم پیش اومد که طولانی شد

گلم سونو که حتما باید باشه در مرحله اول هم باید باشه سونو و آزمایش باید باید تو یک روز انجام بشن ا ...

زینب جان ممکنه فقط بعلت بالا بودن سن مادر بفرستن سلفری؟

دوستم 38 سالشه جواب ان تی ریسک پایین بود ولی دکترش فرستاده سلفری و طقلک خیلی استرس داره میگه حتما مشکلی دیده گفته سلفری

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ببخشید من رو یادتونه مورفو شوهرم درعرض دو ماه از ۱ شده بود صفر  حالا تو ابن سینا آز داد که ببی ...

عزیزم معلومه صفر مطلق نیست

خوشحال باش نوشته با تعداد کم اسپرم با مورفو مناسب پیدا شده

واسه میکرو هم مگه چند تا اسپرم خوب و سالم نیاز هست