2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تجربه یه هفته بی اینترنتیم رو بگم ما با دکتر جنتی و دکتر صدیقی مشاوره کردیم. هر دو خوب بودن نهایتا هم تصمیممون شد با دکتر جنتی عمل واریکوسل و تسه انجام بشه برای چهارشنبه وقت گرفتیم دکتر جنتی رو که خیلی ها میشناسید دکتر صدیقی هم هر چی از شرافت و انسانیتش بگم کم‌گفتم با حوصله بزرگوار با سواد خط به خط آزمایش و سونو رو خوند با دقت معاینه کرد کلی جزئیات پرسید اصلا پول پرست نیست بیمارستانش هم فقط شریعتی دولتی هست ویزیتش ۲۵ هزار تومن از عمومی ها کمتر میگیره. دلیلی که انتخابش نکردم فقط این بود که با حوصله تر از دکتر جنتی میخواست بره جلو گفت مرحله اول فقط عمل واریکوسل ۱۴درصد شانس طبیعی دارید بعدش اگر بعد سه ماه جواب آزمایش خوب نبود بعد تسه دیدم طاقت نمیارم سه ماه تحمل کنم ببینم اسپرم هست یا نه. خیلی تجربه خوبی یود فهمیدم نسل پزشک های متعهد هنوز وجود داره واقعا 

سلام عزیزم..همونطوره حالم 😷 مرسی گلم... منم سپتوم داشتم.یادمه چهار روز شدید بود خونریزیم.بعدش دیگه ...

ای وای من، امیدوارم زودتر تهوعت حداقل کمتر بشه بتونی یه لقمه غذا بخوری.مرسی جواب دادی عزیزم. امیدوارم حداقل این مدت بارداری رو بیخیالت بشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای وای من، امیدوارم زودتر تهوعت حداقل کمتر بشه بتونی یه لقمه غذا بخوری.مرسی جواب دادی عزیزم. امیدوار ...

مرسی عزیزم.اره خیلی سخته.از زندگی سیرم کرده ...

ان شاء الله قسمت خودت یه بارداری شیرین و بی دردسر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فریز هم دارم اینارو فررش گذاشتن ولی بعدش به خاطر اینکه شکمم آب آورد شیافامو قطع کردن

عزیزم فعلا وضعیتت جوری هست که سلامت خودت در اولویته

امیدوارم هر چی میشه برات خیر باشه خیلی نمیشه پیش بینی کرد تو بودنتون چه اتفاقی میفته

سلام زینب جون مرسی عزیزم. دلم براتون یه ذره شده بود شما چطوری می اومدید نی نی سایت؟ من الان امتحان ک ...

سلام عزیزم منم خیلی دلم برای شما و اینجا تنگ شده 

والا من تو browser خود گوشی میزدم نی نی سایت میومد

دوستان تجربه یه هفته بی اینترنتیم رو بگم ما با دکتر جنتی و دکتر صدیقی مشاوره کردیم. هر دو خوب بودن ن ...

عزیزم خیلی خیلی خوشحالم حس خوبی داری

ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره

اتفاقا دکتر همسر منم صدیقی هست تو رویان، عمل دوم همسرم هم ایشون انجام داد(سیستوسکوپی) 

دقیقا هم مدلش اینجوریه تا میتونه تلاش میکنه برای طبیعی ما هم واسه همین انتخابش کردیم و دقتش ولی بعدا فهمیدیم خیلی انسان شریفی هستن و هنوز هم پزشک های متعهد وجود داره

از همه بیشتر مادرتون رو تحسین میکنم که برخورد آرامشگر داشتن الهی خدا حفظشون کنه برات

مرسی عزیزم.اره خیلی سخته.از زندگی سیرم کرده ... ان شاء الله قسمت خودت یه بارداری شیرین و بی دردسر

عزیزم ان شاالله حتما این دفعه زودتر خوب میشی عزیزم 

حسابی به خودت برس که بعد از غربال خیلی بهتر میشی

عزیزم خیلی خیلی خوشحالم حس خوبی داری ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره اتفاقا دکتر همسر منم صدیقی ...

عه به ما گفت شریعتی عمل میکنه اصلا فکر نمیکردم جای دیگه هم باشه. راستش یکم ترسیدم بده دست دانشجوها الان گفتی رویان هم هست دو دل شدم که با دکتر جنتی وقت عمل گرفتیم. البته دکتر آل یاسین که دکترخودمه و هر دو رو میشناسه گفت هر دو خوبن ولی نظرش بیشتر دکتر جنتی بود خودم هم تحمل نداشتم سه ماه صبر کنم تازه میخوره به عید و بعدش مشخص بشه چه خبره؟ 

عزیزم ان شاالله حتما این دفعه زودتر خوب میشی عزیزم  حسابی به خودت برس که بعد از غربال خیلی بهت ...

قربونت برم گلم..ان شاء الله که اینطور بشه که میگی ❤❤❤❤

عزیزم ان شاالله حتما این دفعه زودتر خوب میشی عزیزم  حسابی به خودت برس که بعد از غربال خیلی بهت ...

زینب جون این غربالگری چه جوریه 😁 ببخشید من سردرنمیارم دقیق..باید بریم سونو بعد جوابشو ببریم ازمایش بدیم؟؟

ابن سلفری چیه؟!نمیشه به جای ازمایش ان تی برم یهو سلفری بدم واسه خیال راحتی؟؟

زینب جان من سیکلام ۲۸ تا ۳۰ روزه است بیشتر ۲۸ اما دوفاستون میخورم یا ال دی همیشه تا قطع میکنم نهایت ۴ تا ۵ روز بعد پریود میشم الانم تو سیکل انتقالم ۵ روز بعد قطع ال دی پریود شدم ینی روز ۲۵ سیکل سینا فکتم میزنم مشکلی نیست که؟