2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
سلام دوستان عزیز، ببخشید دیروز اصلا نتونستم بیام 🙈🙈🙈🙈🙈

عزیزم انشالله که از خوشی  نتونی بیای تو سایت. نه از تهوع و این چیزا. فقط تورو خدا یهو کلا غیب نشو که نگرانت میشیم. یه دالی هم بکنی ما خیالمون از سلامت خودتو کاکل زریت راحت میشه خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جون ممنون از وقتی که برای همه میذاری . هروقت آنلاین هستی کلی ذوق می‌کنم بیام مطالبت رو بخونم .. ...

خیلی لطف ومحبت داری عزیزم، فقط و فقط به خودم کمک میکنم و دلم به دعاهای شما خوش هست

عزیزم بخورهای مختلف تو خونه خیلی خوبه، منظورم هزینه کردن زیاد نیست، همین که تو کتری یا قابلمه اکالیپتوس، یا عرق نعنا یا حتی همون آب خالی بذارین بجوشه یا روی بخاری بذارین کافبه

برای پیشگیری همیشه مراقب باشین بدن افت دمای شدید نداشته باشه، چون ویروس ها دمای پایین رو دوست دارن و در کاهش دمای ناگهانی یه سری دریچه داخل بینی و گلو هست که باز میشه و اجازه میده باکتری ها و ویروس های سرماخوردگی وارد قسمت های داخلی تر بشن و بتونن حمله کنن و سرماخوردگی شروع میشه، پس موقع خروج از حمام حتما سرتون رو با حوله خوب بپوشونید

روی پاها آب خنک بریزین تا بدن عادت کنه به دمای خنک و بعد بیرون برید از حمام

موقع بیرون رفتن از خونه لباس گرم و مناسب خصوصا برای صورت و نواحی اطراف بینی رو داشته باشین

شستشوی بینی با سرم نمکی گرم، یا آب نمک دست ساز خونگی ولرم خیلی خیلی عالیه، در حد مصرف آنتی بیوتیک کمک کننده هست و اثبات شده 

مصرف مرکبات که ویتامین سی دارن هم به سیستم ایمنی بدن خیلی کمک میکنه

از فرد سرماخورده فاصله بگیرین

اگر خودتون سرما خوردین ترجیحا با ماسک بیرون برید که بقیه مریض نشن

موقع عطسه حتما دستمال جلوی دهان و بینی باشه، چون ذرات حاصل از عطسه تا 7 متر جلوتر میرسن

هر وقت سرما خوردین مصرف مایعات گرم به مقدار زیاد رو جدی بگیرین معجزه میکنه، گفته بودم ویروس ها از گرما فراری هستن و زودتر از بین میرن، و با مصرف مکرر مایعات ولرم هم زودتر دفع میشن و هم از بین میرن 

گردو و انگور هم موقع سرماخوردگی مصرفش پیشنهاد نمیشه

شلغم بخرید و داخلش رو خالی کنین و زیرش چند تا سوراخ ایجاد کنین، داخل اون قسمت خالی شده عسل بریزین و بذارین بمونه، اون عصاره ایی که ازش خارج میشه هم عالیه برای سرماخوردگی 

اگر سرماخوردگی از نوع چرکی هست(عفونت پشت حلق و آبریزش غلیظ سبز رنگ) حتما برید دکتر تا آنتی بیوتیک مناسب بده، در غیر این صورت حتی واسه آنفولانزا هم دکتر نیاز نیست برید یا اگر رفتین اصلا اصلا اصرار نکنین بهتون آنتی بیوتیک بدن، تو ایران خیلی مقاومت به آنتی بیوتیک به طرز وحشتناکی بالا رفته به خاطر اصرار خودمون به دکترها واسه خوردن چرک خشک کن و درمان های سر خود

پس غیر از خانم های باردار که تب می کنن، بقیه هر چی بیشتر درمان خانگی واسه سرما خوردگی انجام بدیم بهتره

دمنوش نعنا، یا دارچین، یا بابونه، یا آویشن هم حرف نداره

غذاهای گوشتی تو دو سه روز اول بیماری کمتر مصرف بشه همین طور شیر، چون اینا محیط کشت خوبی برای باکتری و ویروس هستن، به جاش سوپ ها خیلی بهتر هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم  میدونم چند بار گذاشتی اما پیداش نمی کنم میشه لطفا یه بار دیگه خوردنی ها و کارهای ...

بفرما عزیزم، اینا کلا سبک زندگی من بودن ها، و اینکه طبع سرد داشتم، اگر طبع گرم داری خیلی به صلاحت نیست عزیزم

و اینکه هر کدوم با سیستم بدنت سازگار هست رو انجام بدین، هر کدوم که راحت و در دسترس هست

اما میوه های گرم، آناناس، موز، انبه، آووکادو(برای رحم عالیه و سرشار از اسیدهای چرب مفید) 

گوشت گوسفندی

پرندگان بلدرچين، اردک، کبک، و حتی تخم اونها عالیه، مرغ محلی 

روغن حیوانی گوسفندی، روغن کنجد روغن زیتون، پنیر هم سعی کن گوسفندی باشه 

به جای سالاد کاهو و خیار تبوله درست کن با جعفری و سبزی بیشتر بخور تا سالاد، اگر هم خواستی شبها نباشه 

ماهی جنوب تا قبل از بارداری عالیه مصرف کنی چون ماهي های جنوب سردیشون کمتره، اون هم شب نباشه 

میگو هم عالیه، کلسترول درسته داره ولی میزان‌ش برای جلوگیری از یائسگی زود رس و تخمک با کیفیت خوبه(کلا حذف کلسترول اشتباه بزرگ هست و باعث یائسگی زود رس میشه) 

جوانه گندم و بلغور گندم هم عالیه 

برنج قهوه ایی هم کمک کننده است 

عسل حتی نوع تغذیه ایی از شکر خیلی بهتره پس به جای شکر مصرف کن

گاهی هم این وسط سردی مصرف شد مهم نیست

گلم عرق بهارنارنج و گلاب هم گرم هستن هم آرامبخش و هم مقوی قلب و مغز 

تو چای هل بریز یا عرقش رو، چون چای سرده

فلفل سیاه هم به میزان متعادل تو غذاها داشته باش 

سیر و پودر سیر هم همین طور

آجیل ها و قوتو کرمان هم بگیر عالیه

عزیزم خودم تمام این ها رو انجام میدادم و اصلا شده بود سبک زندگیم، فقط چون همسرم یه مقدار طبعش گرم بود برای اون مثلا قاطی شربتش عرق شاهتره هم میریختم یا کمی کاسنی، یا سالاد شیرازی بهش میدادم

کلا مصرف میوه و آبمیوه هم خیلی زیاد داشتیم خصوصا آب انار و آب پرتقال 

انجیر و زیتون هم عالی هست

مصرف نخود و ارده هم بالا ببر عالیه

خرما رو هم اگر نوع پیارم گیر بیاری بهتره 

تا حداقل یک ساعت بعد از غذا آب و میوه نخور 

تو پریود، حمام رفتی از کمر به بالا رو بشور، چون واقعا نمیشه اصلا حموم نرفت، یا ببخشید دستشویی رفتی فقط وقتی مدفوع بود با آب ولرم خودتو بشور، اگر اصلا نشوری یه جور دیگه عفونت میگیری 

تو زمستون سعی کن همیشه تو خونه جوراب بپوشی چون پاها که گرم باشه، رحم هم گرم میشه

گلم با مصرف اینا تقریبا میتونم بگم خیلی کم پیش میاد پالتو بپوشی، کلا بدنت گرم میشه 

ب امید خدا فرداست عزیزم...ممنون مهربون🌼

وااااااایی 😍😍😍😍😍 چه روز خوب و پر هیجانی

از آخرین روز بارداریت حسابی لذت ببر 

فردا نتیجه زحماتت رو بغل میکنیا🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️خیلی خیلی التماس دعا 

ان زایمان عالی داشته باشی 

مگه میشه؟؟؟؟؟یعنی۴شدداروهاتونوادامه دادین؟؟؟مثل معجزه میمونه،خداحفظش کنه،من تاحالاهمچین چیزی نشنیده ...

به خدا خودمم ندیده بودم حالا خدا کنه اگ بهم نظر کرده حداقل سالم باشه خارج رحمی نباشه 

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
عزیزم روی بقیه اسپرم های درحال بالغ شدن هم اثر داره، کلا با شروع تقویتی و دارو کل اسپرم ها بهتر میشن ...

واااقعااا لوسه....مثل خود آقایون جون عزیزه نه مثل ما جون سخت.پس با این اوصاف تقویت همسرم برای زمان پانکچر(دی ماه) دیگه بدرد نمیخوره و هرچی باید میشد سه ماه پیش شده....

ببین این ماهی تابه آنا ربرمیدارم ها اگه یه بار دیگه اسم خارج رحمی بیاری یامنفی بافی کنی. بچه طفلک م ...

خدا ایشالا از زبونت بشنوه تورو خدا دعا کنید واسم 

منم 4بود ولی داروها قطع کردم. اشتباه کردم؟ 

والا ب خدا نمیدونم من خودم گفتم نیستم دیگ قطع کردم ولی حالا هستم البته معلوم نیست تو چه شرایطی قرار دارم 

سلام دوستان عزیز، ببخشید دیروز اصلا نتونستم بیام 🙈🙈🙈🙈🙈

زینب عزیز تو فقط باش حتی هرازگاهی ....امیدوارم که همیشه سلامت باشی و این زحمتایی که برای جواب به ماها میکشی رو به بهترین شکل بگیری.

بچه ها من دو سه‌روز دیگه پریود میشم و 12 سیکلم باید برم دارو بگیرم برا انتقال جنین.. الان عفونت قارچی گرفتم پماد کلوتریمازول بگیرم تزریق کنم؟؟؟ اگه الان استفاده کنم میخوره به پریودیمم کثیف کاری میشه... صبر کنم بعد گریود پماد بزنم؟؟ اصلا تزریق پماد برام بد نمیشه برا انتقال جنین؟ 12 سیکل میرم برا سونو ک دارو بهم بدن