2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست
عزیزم لکه بینی به خاطر داروهای هورمونی هست که استفاده می کنی.نگرانی نداره. انشاالله یکشنبه یه عالمه ...

خدا از دهنت بشنوه😭😭😭😭😭

انقققققققدر استرس دارم قلبم داره ميزنه بيرون

هرجا زنگ زدم هيچكس اين موقع شب جواب نميده

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از تغییرات هورمونی بدنت در اثر داروها است، فردا زنگ برن به دکترت بگو

همش ميترسم نكنه تخمكهام آزاد شده باشن😔😔😔

روز ١٧ م پانكچر ميكنه

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
خدا از دهنت بشنوه😭😭😭😭😭 انقققققققدر استرس دارم قلبم داره ميزنه بيرون هرجا زنگ زدم هيچكس اين مو ...

نترس عزیزم.با این همه داروی هورمونی خوب سیستم بدن میریزه بهم.فردا هم زنگ بزنی همینو بهت می گند.تا فردا آرامشتو حفظ کن.نگران تخمکاتم نباش جاشون امنه

مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود ...

آهوجان عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.همون بهتر که دست همچین آدمی به همسرت نخوره. خدا مصلحت مارو قطعا بهتر میدونه،خدای نکرده این آدم اگه بخاطر پول میزد همسرت رو ناقص میکرد دستت به کجا بند بود؟همون بهتر که قبل عمل خودش رو نشون داده.من خودم اگه این ادم تنها پزشک جراح تو این کار تو کل دنیا بود دیگه کلاهم هم میفتاد سمتش نمیرفتم بردارم. میدونی چقد دکتر جنتی حاذق هست؟ اون با رفتارش شخصیتش رو نشون داده، دلیل نمیشه هرکی دکتره با شخصیت هم باشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نترس عزیزم.با این همه داروی هورمونی خوب سیستم بدن میریزه بهم.فردا هم زنگ بزنی همینو بهت می گند.تا فر ...

ممنونم از آرامشي كه بهم دادي❤️❤️❤️❤️

الان برم ٢ تا آمپول آخر رو بزنم و تمام

ديگه هرچي خدا خواست🙏🙏

سلام دوستان  شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امر ...

عزیزم حتما خیری توش بوده ، شک‌نکن.

حتما این راه براتون بهترینه.

شما چرا نگران و ناراحت باشین.

اون باید خجالت بکشه از برخوردش.

راستی همسرتون چه عملی داره که انقدر میشه؟

واریکوسل ابن سینا گفتن ۱۷۰۰.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

ببخشین اگر زشته شکمم.برای مت اینجوری شده.یک کم کبوده.که جای یکی هست زیرشم یک کم برجستس.

ولی بقیه نقطه قرمز مونده.

عزیزم شاید اشتباه میزنی.

مال کدوم شرکته؟ بنفشه یا نارنجی؟

اونور ک اینجوریه اصلا نزن. فقط اونور بزن.

خیلی استرس دارم آخه میگن بتای ۲۵۰ برای 5 هفته و ۴ روز پایینه احتمال سقط هست آخه خونریزی دارم حالا شن ...

الان شما روز ۱۴ انتقال بتاتون ۲۵۰ شده؟

چطور میگین ۵ هفته و ۴ روز؟

دیر آز دادین؟ 

یا نکنه انتقالی نیستین و طبیعی باردار شدین؟

الان شما روز ۱۴ انتقال بتاتون ۲۵۰ شده؟ چطور میگین ۵ هفته و ۴ روز؟ دیر آز دادین؟  یا نکنه انت ...

سلام مرجانِ عزیز. ان شاء الله حال خودت و نی نی هات خوب باشه. دیروز من سونو دادم ساک و کیسه زرده مشاهده شدولی رویان مشاهده نشد. سن بارداری هم 5هفته گفت. به نظرت کی جنین مشخصه با ضربان‌ش؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنونم از آرامشي كه بهم دادي❤️❤️❤️❤️ الان برم ٢ تا آمپول آخر رو بزنم و تمام ديگه هرچي خدا خوا ...

به سلامتی عزیزم.انشاالله خیلی زود بیای بگی برم واکسن بچمو بزنمو بیام  

به امید خدا تاثیر داره. هرچیزی که تو مطمئن باشی روت تاثیر مثبت داره واقعا بخاطر انرژی خوب خودت روت ت ...

یه دنیا ممنون از راهنماییات❤❤❤

مرکزی که من میرم نهایت چهل دقیقه بذارن دراز بکشیم بعدش میان میگن بلند بشین، بالشم بهشون بگم ببینم میدن یا مسخرم میکنن😕 ولی کیسه آب گرمو حتما میبرم

قبول باشه نذرت عزیزم، انشاالله منم مثبت بشم میخونم حتما😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...