2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
من ماساژ ندادم راستش 

زینب جان واقعا ک گفتین کاشکی همه ی امپولها مثل این قلمی ها باشه راحت بود شکر خدا رفتم مطب انجام دادم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
آره گلم، دراز میکشیدم خوب میشد

مرسی عزیزم جواب دادی❤️

بعد دو روز استراحت بالاخره امروز اروم شد

اونایی که کارمندن رو خدا کمک کنه

خیلیا سر کار هم میرن با این وضعیت 😰

خیلی درد بود 

میدونی تا کی باید آمپول پروژسترون زد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا، عالیه عالیه 👏👏👏👏

زینبی جون میگم من امروز هشتم سیکلم بود رفتم سونو(سیکل انتقالم) بعد ضخامت رحمم 6.9 بود دکترم گفت خوبه گفت دوشنبه بازم برم سونو که از چهارشنبه پروژسترونمو شروع کنم و خدا بخواد دوشنبه ی بعدش انتقالم باشه ولی به نظرم خیلی دیر میشه آخه تا دوازده روز دیگه ضخامتم زیادی نمیره بالا؟ روزی سه تا استرادیول دارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها دکترمن روز11پریودم میخوادبرام انتقال بده به نظرتون زودنیست

شما اینجوری حالا برای من میفته بیستم سیکلم میگم دیره خیلی

ضخامت رحمتون چقدره الان؟ من امروز هشتم سیکلم 6.9 بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این قرص سلنیوم هستش ک دکتر واسه همسر منم نوشتن تا قبل از عمل پانکچرم روزی یدونه میخوردن واسه اسپرمه 

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
آخ آخ تو رو خدا با این تهوع حتی نذار سرما بخوری، آنفولانزا که دور از جونت 

سلام عزیزم.اره امروز خودم زدم با ترس و لرز ولی یاد گرفتم 💃💃

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی تارا جون. یادم باشه اینو حتما اینبار به دکترم بگم. فقط یه سوال؟ استروژن دقیقا چیکار میکنه و کاه ...

لی لا جون هورمون زنانس  حتما روی باروری تاثیر داره من که انتقال قبل ضخامتم با کلی دردسر بالا رفت 

https://www.chetor.com/124568-هورمون-استروژن/

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شما اینجوری حالا برای من میفته بیستم سیکلم میگم دیره خیلی ضخامت رحمتون چقدره الان؟ من امروز هشتم سی ...

من نوزده سیکلم انتقال دادم.منم نگران بودم.به دکترم گفتم دیره خندید گفت نه.مهم نیست.

شما اینجوری حالا برای من میفته بیستم سیکلم میگم دیره خیلی ضخامت رحمتون چقدره الان؟ من امروز هشتم سی ...

فکرکنم گفت تری لاین☺

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
عزیزم  تقریباهرشب یدونه پرتقال یدونه انار یدونه موز یدونه خرمالو با یه لیوان شیر یه لیوان آب هو ...

افرین همسر نمونه 😍😉

منم قبل بارداری خیلی به همسرم میرسیدم.شده بود ۹۶ کیلو.از وقتی باردار شدم غذا نمیتونم بپزم .امروز وزن کرد خودشو شده ۸۸ کیلو 😂😂😂

من نوزده سیکلم انتقال دادم.منم نگران بودم.به دکترم گفتم دیره خندید گفت نه.مهم نیست.

ممنون عزیزم، هرچی فکر میکنم دوتا انتقال قبلیم چندم سیکلم بود یادم نمیاد آلزایمر گرفتم واقعا😅

من که کاری ازم نمیاد دیگه پناه بر خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40