2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
زینبی جان من یه دوست مجازی دارم که از اون موقعی که شوهرم تسه انجام داد یجورایی با هم بودیم تو دنیای ...

عزيزم آسپرين رو بايد قطع كنه 

حتما يه سونو بده شايد هماتوم كه با مصرف داروهاو استراحت انشاالله رفع ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم می ترسم بیشتر بشه برای شما خودب خود خوب شد؟من اصلا یبس نبودم از وقتی شیاف سیکلوژستم نباید ...

نه خوب ک نمیشه بهتر میشه 

گلابی بخور 

الو بخارا بخور 

نباید موقع اجابت مزاج فشار بیاری بخودت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا جونی و مهلا جون خیلی بهتون تبریک میگم مامان شدنتون مبارک دوست جونیای گلم انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشین ما منتظرارم خیلی زیاد دعا کنین بی زحمت😁😍

من یه ماه  قرص تقویتی و اووبوست و اینوفولیک و کوکیوتن و......و ال دی خوردم... بعد روز سوم رفتم ...

مرسي عزيزم بابت توضيحاتت

انشالله😘🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اگر خارج از رحمی باشه چه خاکی تو سرم کنم تا کسی با آی وی اف خارج از رحم شده امکان داره چون فعالیت دا ...

نه عزيزم خدانكنه خارج رحمي باشه

آز رو دو روز ديگه تكرار كن بتا رفته بود بالا چند روز بعدش سونو بده خيالت راحت بشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اگر خارج از رحمی باشه چه خاکی تو سرم کنم تا کسی با آی وی اف خارج از رحم شده امکان داره چون فعالیت دا ...

خارج رحم باشه بتا خیلی بالاس. فکر نمی‌کنم خارج رحم باشه. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آره گلم خیلی ربط داره مثلا با ذخیره زیر 3 خیلی خیلی نادر هست هایپری  هر چی پایین تر بیاد احتم ...

زینبی جون ویتامین ای میشه خورد قبل اززمان تخمک کشی همزمان با تزریق آمپولا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم مطمئنی؟ چون من شنیدم خارج رحمی بتا خیلی کمه. انگار به بالای ۱۰۰ نمیرسه

نه فکر نمی‌کنم من تو نت سرچ کردم نوشته وقتی بتا بصورت غیرطبیعی بالا باشه یعنی خارج رحمی. ان شاء الله که مشکلی نداره ولی جهت اطمینان باید سونو بره لوله هاش هم بررسی شه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم مطمئنی؟ چون من شنیدم خارج رحمی بتا خیلی کمه. انگار به بالای ۱۰۰ نمیرسه

شما خودتون تازه مثبت شدین؟ 

بچه ها یه سوال ضخامت اندومتر طبیعیش بین چند تا چنده؟ ۴.۶ تو روز سوم پری خوبه؟ برا انتقال چقد باشه ...

برای انتقال معمولا بالای 7و8خوبه

نه عزیزم من هنوز انتقال ندادم پانکچر شدم هایپر شدم 

بسلامتی ان شاء الله. دیگه با همین جنین ها مادر شی. قبل از انتقال تو راه که میری انتقال بدی کیسه آب گرم بذار به امید خدا