2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
عزیزم خیلی مبارکتون باشه، ان شالله به برکت امشب بارداری راحتی داشته باشید و سالم بغلش بگیرید  ...

ممنونم عزیز دلم،انتقالم فریز بود گلم ، دوتا بلاست هچینگ🥰از همون زوزای اول دل درد پریودی داشتم و بعدش پهلو درد اصافه شد و بعدش تیرکشیدن کشاله ران و دل درد پریودی مخصوصا وقتی از جام بلند میشدم همیشه بود روزای اخر هم تیر کشیدن شدید زیر دل چندباری داشتم و روز ۸ و ۱۰ هم لک دیدم و روزای بعدشم کمرنگ تر دیدم هنوزم گاهی هست لک خیلی کمرنگ ، دو سه روزی هم هست درد زیر بغل و سینه دارم  😍🥰😍🥰 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دونه دونه پیاماتونو خوندم انقدر زیاد بود خیلیییییی خوشحال شدم از این همه لطف و محبت بیکران همتون ، برای من انقدر غیر قابل باور هست که فقط میشه گفت معجزه خدا جز این هیچی نمیتونم بگم 🥰🥰🥰🥰الهی قسمت همه منتظرا 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏 ممنونم از همتون 🙏🙏🤗🤗🤗🙏🙏🙏

خدا را شکر مونا جون عیدی امشبت را از آقا رسول الله گرفتی مبارکت باشه ، ان شاالله بارداری راحت و شیری ...

غزل جون ممنونم ازت 🥰😘🥰😘اره والا چه عیدی گرفتم غیر قابل باوره گلم 🥰🥰🥰🥰منتظر خبرای خوبتم عزیزم 🥰🥰🥰

دونه دونه پیاماتونو خوندم انقدر زیاد بود خیلیییییی خوشحال شدم از این همه لطف و محبت بیکران همتون ، ب ...

مباااااارکه عزیزم،ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی.

دفعه چندم بود که انتقال میدادی؟؟؟؟

دوست جونا من امروز پریود شدم رفتم واسه سیکل انتقال بهم گفت ۲ هفته ال دی بخورم بعدش برم دوباره دارو ...

پریود شی  و دارو بده از بعد پریودی بخوری عزیزم⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببین این پایین که میخوای پیام بزاری بالای متن ۴ تا آیکون هست اونی که تصویر هست روش میزنی بعد یه کادر ...

عزیزم اصلااونجاک میگه کلیک کن اینجاوعکس بذارومیزنم هیچ تغییری ایجادنمیشه ونه گالری بازمیشه نه علامت دوربین میاد،نمیدونم چرااینجوری شده قبلنامن عکس میذاشتم خیلی راحت الان نمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اگر خارج از رحمی باشه چه خاکی تو سرم کنم تا کسی با آی وی اف خارج از رحم شده امکان داره چون فعالیت دا ...

نه گلم اینطور نیست اگر  فعالیت هم مثلا منجر به جابه جایی جنین بشه، هیچ وقت باعث نمیشه جنین بره تو لوله های رحم بلکه ارتباطش با رحم قطع میشه مگر اینکه جنین از اول به لوله رحم چسبیده باشه، واقعیت اینکه بله تو آی وی اف هم احتمال خارج رحمی هست. شما هم که ان شاالله خارج رحمی نیستی فقط بتات دیر بالا رفته، فقط اگر به این قضیه شک داری پیگیری کن و مثلا به علایمات توجه کن سرگیجه ،تهوع و... داری یا نه با یه متخصص خوب در ارتباط باش که اگر خدای نکرده خارج رحمی شد زود تشخیص داده بشه، ان شاالله که همه چی خوب پیش بره

سلام دوستان خوبین؟ کسی تو بارداری همورویید گرفته؟چ کار کردین؟پماد انتی همورویید میشع استفاده کرد؟خو ...

تو نت سرچ کن طب سنتی ببین چی دستور داده فک کنم کوکو تره زیاد باید بخوری آب گرم هم بگیری روش

چرا کیسه آب گرم رو شکم بزاریم؟

منم از کسی شنیدم که این کارو انجام داده بود. رحم رو گرم میکنه. همونطور که وقت پریود میذاری و درد رو کم میکنه. من که گذاشتم. توصیم اینه که بذارید ضرر نداره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)