2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
حیفه! تخمکات رو هدر میدی. من گونال اف ازین خودکاری ها داشتم، از خودکار آخر ۱۵۰ واحد مونده بود، که تا ...

آخه من واسه تعیین جنسیت هم میرم گفت باید تخمکات زیاد باشه حداقل ده تا باشه به نظرتون آی یو آی تعیین جنسیت برم با این تخمکا؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال داشتم اگه بریم داروها روبگیرم 6تا تخمک داشته باشیم بعد خودم اقدام کنم چی میشه؟ پانکچر ...

بهتره بری ی وقت دور از جونت تبدیل به کیست میشه

خدا جونم شکرت...
من سرچ کردم عسل ضرر تداره. حالا میرم پاستوریزه میگیرم که  خیالم راحت تر باشه. لینک مطلب فارسی: ...

من که وقتی سرما خورده بودم کلی خوردم اینجا بچه ها گفتن ضرر داره دیگه نخوردم دکترمم بهم گفت فقط ماهی جنوب و جیگر نخور البته دکتر من خیلی ریلکسه 

خدا جونم شکرت...
قربونت نیلا جون ❤❤❤❤..اره میترسیدم ولی گفتم باید انجامش بدم و موفق شدم بالاخره😁

آفرین به تو دختر💪💪، ولی سارا به قول زینب جون باید سعی کن کمی از مسئولیتها رو‌بسپری به دیگران، ، هرچند برای کسی تو‌شرایط تو که اطرافیان رو به بی مسئولیتی عادت داده سخته، ولی تلاشتو بکن

زنگ زدم گفتن شنبه بیا واسه انتقال به نظرتون با تخمک بی کیفیت حامله میشم البته گفتن کیفیتش متوسطه&nbs ...

گلم شما چه اصراری داری که تخمک هات بی کیفیتن؟!!! اون کنجد کوچولوها که با زبون بی زبونی میگن کیفیت متوسط دارن، نگران نباش فقط خدا واست بخواد همه چی حله، خیلیا بودن با کیفیت متوسط باردار هم شدن نی نی هم دارن

من که وقتی سرما خورده بودم کلی خوردم اینجا بچه ها گفتن ضرر داره دیگه نخوردم دکترمم بهم گفت فقط ماهی ...

دکترت کیه؟ منم دکترم ریلکسه! دکتر نصر. به منم همینا رو فقط گفت نخورم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دوستان لطفا کسانی که شوهراشون عمل تسه انجام دادند بهم اطلاع بدند.ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2667388/معجزه-خداوند-و-درمان-ناباروری-همسرم-بعد-از-سه-سال

به این تاپیک یه سر بزن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

عزیزم آزمایش دادی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نبابا نمونه کجا بود مجبورم خواهر مجبور 😂😂😂نه حالا از شوخی گذشته شوهرمن خیلی شکموع ۱۱۵ کیلو هم هس ...

خوش به حالتون من باید به زور به شوهرم غذا بدم بخوره اگه بخوام بهش چیزای مقوی بدم دیگه اصلا غذا نمیخوره.میگه معده ام جانداره هرچی درست کنم باید خودم بخورم😋😋😋خودم برعکس شوهرم شکمو هستم دائم باید مواظب باشم وزنم نره بالا.

سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

عزيزم چي شد آز دادي دوباره؟!!! انشالله كه باردار باشي

تورو خدا ختما بيا بهمون خبر بده

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم