2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
خوب تا اینجا فهمیدم دیگه عسل و نارنگی نخورم 😭😭😭 اخه من گشنم میشه عسل میخورم، خوابم میاد نارنگی می ...

عسل خیلی مضره.اصلا نخور

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم انگار تب کرده بودم از چند روز بعد انتقال .فکر میکردم سرما خوردم 😊  ان شاء الله مثبتی عزیز ...

ووی اره منم حس میکنم سرما خوردم و دهنم و لبم خشک میشه همس😍😍انشالله که منم مامان شدم ممنونم سارای عزیزم ،دعای تو زودتر اجابت میشه چون یه فرشته داری تو دلت

خدایا معجزه کن برام 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم گفتن شنبه بیا واسه انتقال به نظرتون با تخمک بی کیفیت حامله میشم البته گفتن کیفیتش متوسطه&nbs ...

به سلامتی عزیزم

نگو بی کیفیت..ناراحت میشن.ان شاء الله که نی نی های خوشگل و سالمی میشن برات 🤰👨‍👩‍👧‍👦 توکل به خدا

ووی اره منم حس میکنم سرما خوردم و دهنم و لبم خشک میشه همس😍😍انشالله که منم مامان شدم ممنونم سارای ع ...

قربونت برم.منم همین طور بودم..داروهاتو مخصوصا پروژستروناتو سروقت استفاده کن 😘😘😘 منتظر خبرای خوبم ازت گلی جان

به سلامتی عزیزم نگو بی کیفیت..ناراحت میشن.ان شاء الله که نی نی های خوشگل و سالمی میشن برات 🤰👨‍👩‍ ...

مممنون عزیزم ان شاء الله که بشه شمام راحت زایمان کنید صحیح سالم بغل بگیرید فندقتونو

👶👶
خانمها! امروز توی تزریقات یه نفر منو ترسوند که تو که بارداری چرا به شکم میخوابی برای تزریق؟؟ باید به ...

@زینبی_بابا   شما هم نظرتون بگین لطفاً. یادمه یه بار گفته بودین خودتون هم به شکم میخوابیدین، درسته؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عسل خیلی مضره.اصلا نخور

چشم🥺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
منم حالت تهوع دارم یه کم ،حالت تب هم دارم امروز ،پنجمین روز انتقالمه برام دعا کن تو رو خدا ،بعد هشت ...

عزیزم برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله مثبت میشی و انتظارت به پایان میرسه آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زنگ زدم گفتن شنبه بیا واسه انتقال به نظرتون با تخمک بی کیفیت حامله میشم البته گفتن کیفیتش متوسطه&nbs ...

خداروشکر همین که جنین تشکیل شده انشاءالله رشدم میکنن عزیرم همه چی دست خداست ناامید نشو ..خدا بخواد میشه فقط دعا کن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عسل خیلی مضره.اصلا نخور

من سرچ کردم عسل ضرر تداره. حالا میرم پاستوریزه میگیرم که  خیالم راحت تر باشه. لینک مطلب فارسی:

https://www.ninisite.com/article/9404/عسل-در-بارداری

Yes, it's safe to eat  during pregnancy. ...  can contain bacteria which can germinate in a baby's gut and cause infant botulism, a rare but potentially fatal illness. Babies' intestines are not mature enough to destroy the bacteria, so you'll need to keep  away from them until they turn 1.

برا بچه ها ضرر داره.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دوستان یه سوال داشتم اگه بریم داروها روبگیرم 6تا تخمک داشته باشیم بعد خودم اقدام کنم چی میشه؟ پانکچر ...

حیفه! تخمکات رو هدر میدی. من گونال اف ازین خودکاری ها داشتم، از خودکار آخر ۱۵۰ واحد مونده بود، که تا ۲۸ روز تاربخ داشت. بعد پانکچر زود پریود شدم، به دکترم گفتم هنوز تاریخ داره، اونو بزنم، طبیعی اقدام کنم؟ گفت اره،  تو دو روز بزن. شما هم اگه ازش چیزی موند اینکارو بکن، ولی ۶ تا تخمکت رو هدر نده!