2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
نفسي جون خيلي خوشحالم تيكرت رو ميبينم انشاالله زايمان راحتي داشته باشي و يه گل پسر سالم و ناز رو&nbs ...

قربونت عزیززم...تاچشم روهم.بذاری میبینی تیکر خودتم ب همینجا رسیده😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 فقط حالت تهوع داشتم..خیلی ها علائمی ندارن.من به هورمون hcg حساسیت دارم زود نشون داد 

منم حالت تهوع دارم یه کم ،حالت تب هم دارم امروز ،پنجمین روز انتقالمه برام دعا کن تو رو خدا ،بعد هشت سالو نیم ،تموم بشه این انتظار😔😔😔😔😔😔

خدایا معجزه کن برام 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم😍😍😍به سلامتی انشالله   منم یکم دور شدم از اینجا گفتم یکم از حال و هوای قبل دربیام. م ...

فدات عزیزم..بسلامتی انشاءالله ک خیلیی زود باردار میشی و ی بارداری خوب و راحت تا اخرش داشته باشی❤🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم😚انشاءالله براخودتم ب خوبی وخوشی بگذره و ب این روزات برسی .میدونم ویار چقد سخته😥من تاکام ...

عزیزم امیدورام به سلامتی نی نی نازت را بغل کنی و قدمش برات پر از برکت و اتفاقهای خوب باشه .فقط خواهش میکنم روز زایمانت برای من و بقیه دوستای منتظر دعا کن.

عزیزم امیدورام به سلامتی نی نی نازت را بغل کنی و قدمش برات پر از برکت و اتفاقهای خوب باشه .فقط خواهش ...

ممنون عزیزم..قابل باشم.برا همتون دعا میکنم 🌼

خانمها! امروز توی تزریقات یه نفر منو ترسوند که تو که بارداری چرا به شکم میخوابی برای تزریق؟؟ باید به پهلو بخوابی!

من فردا میرم توی هفته ۸. تا حالا همه پرژسترونها رو خوابیده تزریق کردم. شما همه به پهلو میخوابین برای تزریق؟؟ هیچکس تاحالا همچین چیزی بهم نگفته بود!!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خانمها! امروز توی تزریقات یه نفر منو ترسوند که تو که بارداری چرا به شکم میخوابی برای تزریق؟؟ باید به ...

منم رو شیکم میخوابم. اگه زینب گفت اشکال داره، من رو هم ریپلای کن لطفا. بعید میدونم تا سه ماه مشکلی باشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

خانومای عزیز هرکی اطلاعاتی در این زمینه داره میشه لطفا بگه (و زینب جون لطفا):با توجه به اینکه فرآیند تشکیل و بالغ شدن اسپرم دو ماه و نیم یا 90 روزه، این یعنی اینکه وقتی همسر از روز 21 مهر داروهای شیمیاییش رو شروع کرده، اسپرمهاش از 21 دی کیفیتش خوب شده یا باید چند روز دیگه هم از 21 دی  یا همون موعد بلوغ اسپرمها بگذره تا تاثیر داروها بیشتر بشه بعدش پانکچر کرد؟و اینکه وقتی داروها تموم بشه ، تغذیه و به قول زینب جون رعایت رژیم غذایی و آب میوه ها  تا روز پانکچر چه تاثیری روی بدن همسر داره ؟؟؟(با توجه به اینکه اسپرمهای روز پانکچر با تغذیه سه ماه پیش تولید شدن)

خوب تا اینجا فهمیدم دیگه عسل و نارنگی نخورم 😭😭😭 اخه من گشنم میشه عسل میخورم، خوابم میاد نارنگی میخورم. 

عسل پاستوریزه کارخونه ای هم نخورم؟! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خوبی عزیزم  یه چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده الان چهار روز از انتقال جنین های سه روزم میگذره ...

بله.  من. به علائم فکر نکن. منم کارمندم. الا تو هفته ۷ هستم ، دو روزه کمی حالت تهوع دارم، اونم به نظر خودم یکی چشمم زد 😁 گفت وااا چرا تهوع نداری؟ از عصرش تلقین من شروع شد!!!. نه سینه هام فرق کرده بود ، نه هیچی دیگه.  

بیا به ما هم بگو، ان شاالله که 3 تا جنین داشته باشی و با همینا مامان بشی، دعات میکنیم

زنگ زدم گفتن شنبه بیا واسه انتقال به نظرتون با تخمک بی کیفیت حامله میشم البته گفتن کیفیتش متوسطه 

👶👶
وای سارا تو فوق العاده ای😊😊😊😍😍😍 ماشالله بهت👌🌸🥰 ببین‌منم خودم پروژسترون‌زدم‌برا خودم ولی م ...

قربونت نیلا جون ❤❤❤❤..اره میترسیدم ولی گفتم باید انجامش بدم و موفق شدم بالاخره😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم حالت تهوع دارم یه کم ،حالت تب هم دارم امروز ،پنجمین روز انتقالمه برام دعا کن تو رو خدا ،بعد هشت ...

منم انگار تب کرده بودم از چند روز بعد انتقال .فکر میکردم سرما خوردم 😊 

ان شاء الله مثبتی عزیزم..برات دعا میکنم حتما اگه قابل باشم ❤❤

خانمها! امروز توی تزریقات یه نفر منو ترسوند که تو که بارداری چرا به شکم میخوابی برای تزریق؟؟ باید به ...

منم رو شکم میخابیدم واسه امپولام تاالان..