2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
واای نفسی جون تیکرتو الان دیدم بسلامتی عزیزم انشالله دیگه چیزی تا زایمانت نمونده توروخدا بار اولی که ...

فدات عزیزم...قابل باشم دعاگوی همتون هستم عزیزان

انشاءالله خیلی زود این.روزا ولحظه ها قسمت همتون.میشه🙏🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بارداری دوممه...میدونی چیه..اخه سر دخترم تا روز زایمان حالت تهوع داشتم.حتی بعد زایمان میترسیدم غذ ...

واای ساراجون خواهرمنم سر پسرش که بارداربود دقیقا همینجوری بود طفلک از روز اولی که فهمید بارداره تا لحظه ای که بره اتاق عمل بالا میاورد من دیدم می دونم چی میگی خیلی بد خیلی، خواهرم تخمه ژاپنی می خورد می گفت شوره خوبه تا حدودی با تخمه ژاپنی مثلا خوب بود حالا خواستی شماام امتحان کن شاید دوس داشتی و برای تهوع شماام خوب بود انشالله 

فدات عزیزم...قابل باشم دعاگوی همتون هستم عزیزان انشاءالله خیلی زود این.روزا ولحظه ها قسمت همتون.میش ...

قربونت برم عزیزدلم یه عالمهههه مرسی با دعای شما مامانای گل انشالله انشالله انشالله😍😄

نگران نباش عزیزم ایشالله همه چی طبق زمانبندی خودت پیش میره

اخه پانکچر دقیقا همینطوری شد ۴پری رفتم ولی روز قبلش خودمون و کشتیم ولی نشد که اخرش با استرس ۴پری رفتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اسید فولیکو زوری میخورم از این به بعد منم فقط لواشک و نارنگی میخورم صبح تا شب..کی میشه خوب بشم یه د ...

سارا جون من الانشم نميتونم راحت چيزي بخورم  ايشالا شما زودتر خوب بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم..چطوری خوبی در چه حالی؟..پیدات نبود همش ب فکرت بودم . منم ب لطف خدا شمارش معکوسه ..انشاء ...

عزیز دلم😍😍😍به سلامتی انشالله   منم یکم دور شدم از اینجا گفتم یکم از حال و هوای قبل دربیام. منم انشالله از این ماه دوباره میخوام طبیعی اقدام کنم ببینم چی میشه 

واای ساراجون خواهرمنم سر پسرش که بارداربود دقیقا همینجوری بود طفلک از روز اولی که فهمید بارداره تا ل ...

اره خیلی سخته.مرسی که درکم میکنی ❤ امتحان میکنم فردا.با تخمه افتابگردون که بدتر شدم.ژاپنی روهم امتحان میکنم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون من الانشم نميتونم راحت چيزي بخورم  ايشالا شما زودتر خوب بشي

من تااخرش همینم متاسفانه 😭 فقط زود بگذره راحت شیم از این وضع

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فدات عزیزم...قابل باشم دعاگوی همتون هستم عزیزان انشاءالله خیلی زود این.روزا ولحظه ها قسمت همتون.میش ...

نفسي جون خيلي خوشحالم تيكرت رو ميبينم انشاالله زايمان راحتي داشته باشي و يه گل پسر سالم و ناز رو در آغوش بگيري 😍 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها ادم حين زدن سينافكت پريود ميشه؟

آره عزی م.منم سینافکت داشتم که پریود شدم و روز سوم پری هم رفتم سونو چون کیست داشتم  گفتن چهار روز دیگه هم ادامه بدم تزریق سینافکت رو بعد از چهار روز هم کیست ازبین رفته بود دیگه قطعش کردن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.