2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آسپرین که بخاطر معده ام نه. اما انوکسان ۶۰۰۰ داشتم تو پانکچر یه شب در میون،تو انتقال هم هرشب

حالا خوبه انوکسانو داده بوده.چون استرادیول خیلی غلظت خون میاره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مونا جون چند تا انتقال دادی؟ من احساس می کنم مال شما دوقلوئه حداقل که انقدر زود تو ادرار معلوم شده&n ...

۲ تا بلاست هچینگ ، والا با این لک هایی که یهو میاد میریزم به هم 😐 اصلا ناامید نباش یه نفر دیگه هم همون روز انتقال داده که اتفاقی متوجه شدم با هم بودیم اون گفت من هیچ علایمی نداشتم هیچی🥰ولی مثبت بود ، به نظرم این ماه خیلی خوش یمنه دختر 🤗🤗🤗شما کی انتقال دادی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم سارا جونم ببین تو خونه هم سرم با اندانسترون میزنی؟  منظورم اینه با اون هم نتیجه نگ ...

خدانکنه عزیزم...یه روز درمیون میرفتم درمانگاه سرم و امپول ضد تهوع میزدم .اونروز دکترم گفت امپولش اتیسم میاره نزن..چرت گفته نه؟؟اخه مگه علت اتیسم مشخصه؟؟اعصابمو خرد کرد خلاصه..دو سه روزه امپول ضد تهوع نمیزنم.ولی حالم خیلی بده.منم از بیمارستان خیلی بدم میاد.فعلا دارم مقاومت میکنم.میگم بیمارستانم میخان همین سرم و امپولو بزنن دیگه..اره فکر میکنن لوس بازی درمیارم.هیچ کس درک نمیکنه جز اونی که این روزها رو گذرونده 😔

عزیزم من بودم اوابووست رو به تنهایی میخوردم حالا نهایت دو بار در هفته امگا 3 و ژل رویال طبیعی و مطم ...

زینبی جان ژل رویال طبیعی از کجا بگیریم، جایی سراغ داری؟ و اینکه از کی تا کی بخوریم خوبه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
😢😢😢 ساراجونم اگر خدا قبول کنه من که همش برات دعا میکنم😍 انشاله یک گل پسر بهت داده باشه که م ...

ممنون از محبتت مریم گلم ❤❤

ان شاء الله قسمت خودت یه بارداری شیرین و بی دردسر 😍

۲ تا بلاست هچینگ ، والا با این لک هایی که یهو میاد میریزم به هم 😐 اصلا ناامید نباش یه نفر دیگه هم ه ...

من هنوز نمی دونم شوهرم اسپرم داره یا نه که به انتقال برسم. خیلیییییییییییییییی راه دارم تا به این مرحله برسم    تازه شوهرم باید عمل کنه ببینن اسپرم هست یا نه بعد بریم تو پروسه آی وی اف. نگران لک ها هم نباش با دکترت صحبت کن. 

زینب جون ۱۴انتقالم شد امروز رفتم دوباره ازمایش بتام شده ۶۶۶خوبه؟

بسلامتی یه مامان عزیزه دیگه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مرسی عزیزدل بنظرت بتام خوبه؟واینکه فقط یه جنینم گرفته درسته بنظرتون؟

عالیه ایشالله که دوقلو باشن 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چند روز قبل از پانکچر  یه بار دیگه هم واسه انتقال روز دوم یا سوم پریودی دفعه اول بالای 3000 ب ...

زینب جان دکترم برا من این آزمایش رو ننوشته.یه بار فک کنم دو سال پیش بود آزمایش دادم.

پانکچر هم که شدم دکتر چیزی راجع به این آزمایش نگفت.برا چی هستش؟؟؟؟و اینکه لازمه خودم به دکتر بگم برام بنویسه؟؟؟؟