2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه اون فاکتور هم نرماله،اخه بار اول dfi سه بود بعد سه ماه دارو خوردن شد ۱۲،کلا همه چیزش بدتر شد فقط ...

چه قدر عجیب عزیزم واقعا بهت حق میدم

آخه خداییش همه پارامتر ها بدتر شده دیگه خیلی عجیبه

پس حتما یه بار دیگه آز بدن اگر مکمل خوب نیست مصرف نکنن

والا اگر با علت ناشناخته یک سال باردار نشدی سیکل درمان رو شروع کن و منتظر نمون بیشتر، حالا این وسط ممکنه طبیعی هم باردار بشی

عزیزم میفهمم الان عصبانی هستی، حق هم داری  باید میگفتن همون 4 روزه ولی تو روخدا این قدر حرص ن ...

نه عزیزم حرص نمی‌خورم الان دیگه آرومم قربونت برم چرا تو عداب وجدان داشته باشی اونا که باید داشته باشن ندارن فدات بشم خدا انشاالله حافظ خودت و گل پسرت باشه😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

😍😍خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من نمی گم اگه من مثبت بشم مرکز خوبیه یا اگه منفی بشم مرکز بدیه من از عملکردشون ناراصیم میدونی ...

باور میکنی بلایی که سرت اومده و تمام وجود درک میکنم چون سرم اومده...

من شیراز با استاد بزرگ ال بر زی کارام رو پیش میبردم چقدر هزینه چقدر فشار روحی اما متاسفانه اصلا در برابر مریض مسول نمیدونست خودشو.....و خیلی جالب تر این بود متاسفانه منشی دارو میداد که فقط سواد تجربی در این راه بدست اورده......جنین شناس بیمارستان دنا هم که نگم صفر صفر هست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستان امروز رفتم برای انتقال، از ده تا تخمک فقط دوتا جنین تشکیل شدش!  ناراحت شدم،  همون دوتا رو انتقال دادن و هیچی فریز ندارم، خیلی ها از من تخمکشون کمتر بود ولی همشون فریز داشتن و کارت گرفتن، همسرم کلا امیدی نداره میگه معلوم نیست چطوری انجام دادن که تخمک ها رو هدر دادن،  من امید دارم مثل همیشه نذر کردم همین دوتا جنین منو مادر کنه و دیگه نیازی نباشه این راه پر درد و استرسو برم،    

از دکتر مرخصی استعلاجی خواستم گفت نمیدم برو سرکارت!!!!  حالا فردا باید برم سرکار، سرکارمم سختگیرن و بهم مرخصی ندادن!!!!  

دوستان اگه توصیه یا تجربه ای دارید میشه بهم بگید چه درمورد مواد غذایی یا هرچیزی که بنظرتون میرسه.  ممنونم

الان کجا تحت درمانی عزیزم؟

دیروز تو ابن سینای لعنتی انتقال دادم با کلی حرص و ناراحتی ولی خدا شاهده دیگه آخرین بار بود دیگه پانمیزارم تو مرکز به درد نخورشون فقط بلدن تبلیغ الکی بکنن

😍😍خدایا شکرت
دقیقا همینه، مکانیسم بارداری تو مراحل اولیه فقط و فقط اینتراکشن شیمیایی بین رحم و جنین هست، فقط خستگ ...

سلام زینب جان قبل پانکچر چه کارهایی باید کرد؟ 

سه چهار ماه پیش پرگناکر می خوردم تموم شد دیگه نگرفتم 

حدودا سه ماهه ویتامین ای می خورم نزدیک دو ماهم هست ایزی ایرون که فولیک اسید داره با سلنیوم می خورم 

حدود سه هفته هم هست که روزی دو تا اوبوست و ویتامین دی می خورم 

به شوهرمم دو ماهه پودر پروکسید پلاس دادم 

امروز فردا پریود بشم باید برم برا گرفتن داروها یعنی تا دو هفته دیگه وقت دارم داروهارو بخورم 

اینکه فولیک اسید و دایم استفاده نکردم و ویتامین هارو زودتر و به صورت مداوم استفتده نکردم نگرانم کرده

گلم نظر من نیست ولی دکترها میگن این کار به جنین آسیب جبران ناپذیر ممکنه بزنه و دیگه تو همون مرحله آز ...

سلام زینب جون یعنی من تعیین جنسیت کردم مشکل دارن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
باور میکنی بلایی که سرت اومده و تمام وجود درک میکنم چون سرم اومده... من شیراز با استاد بزرگ ال بر ز ...

ازخدا میخام به هممون کمک کنه طبیعی باردار بشیم از دست این مراکز بی مسئولیت  پولکی راحت بشیم 🙏🙏🙏اخه براخداکه کاری نداره

😍😍خدایا شکرت
من طبعم سرده بعد از انتقال هم همش چیزهای سرد خوردم حالا نمیدونم هنوز هم باید چیزهای طبع سرد بخو ...

عزیزم طبعت سرده نبایدچیزای گرم بخوری؟؟تاتعدیل کنه طبعتو؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دیروز تو ابن سینای لعنتی انتقال دادم با کلی حرص و ناراحتی ولی خدا شاهده دیگه آخرین بار بود دیگه پانم ...

اینقدر نگران نباش عزیزم  ان شاءالله که مثبت میشی و راحت میشی 

به نظرم دکترت رو عوض کن و با طرازی یا کریمی که خیلی تعریف میکنند برو من که دکترم محمد اکبریه و اونم خیلی دقیقه تو کارش ، تو همین مرکز چند وقت پیش یکی با یک دونه تخمک  جنین تشکیل شد و انتقالش هم مثبت شد خدا رو شکر ، در حالی که دکترش دیگه گفته بود ادامه نده ولی خودشون خواستند ادامه بدن چون هزینه کرده بودند 

سلام.من ایرانیشو گیر آوردم تو شهرمون..فک کنم فقط مراکز ناباروری خارجی‌ رو داشته باشن. مگه فرقی میکنن ...

دکترمن گفت خارجیش بهتره ولی کم یاب شده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عارفی....با اون مرکز پولکی و مزخرفشون توروخدانرید ابن سینا به دردنخورترین مرکز ناباروریه

خواهش ميكنم آروم باش عزيزم تنها عاملي كه الان بهت كمك ميكنه براي مثبت شدن فقط و فقط آرامشه

ميدونم كه خيلي سختي كشيدي خيلي هزينه زماني و مالي كردي و الان ناراحتي كه توجه كافي به كارت نشده ولي باور كن كه اونها هم ميخاند كارشونو درست انجام بدند حداقل براي خوشنامي و حفظ بيزنسشون (فقط يكبار دو سال پيش رفتم ويزيت عارفي و از برخوردش خوشم نيومد خيلي مغروره و فكر ميكنه عقل كله ازش سوال ميكني عاقل اندر سفيه به آدم نگاه ميكنه يا كلا جواب نميده يا يك جواب بي ربط و متلك وار ميده اينو گفتم كه بدوني دلخوشي هم ازش ندارم)

ولي اين پروسه درمان ناباروري همش شانس و تصادفه فقط خدا بايد بخواد از خودش بخواه عزيزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
 انشاله بهتر بشی....همش بیادتم.😍 ال دی واله میخورم دو روز اول از ترسم با قرص صد تهوع خوردم ام ...

ممنون عزیزم 😍😍

نه من کلیه درد نداشتم با فرتیل سی ام

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚