2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عارفی....با اون مرکز پولکی و مزخرفشون توروخدانرید ابن سینا به دردنخورترین مرکز ناباروریه

من از همونجا الان باردارم. اینطوری نیس که تو فکر میکنی عزیزم. خیلیای دیگه هم همونجا نتیجه گرفتن.حالا من شناختی رو عارفی ندارم ولی کلا از اول هم دیدم کسی زیاد خوشش ازش نمیاد سمتش نرفتم. دکتر من دکتر کريمي بود که هرچقدر از انرژی مثبتش بگم کمه

توهم نگران نباش عزیزم. ان شاء الله مامانی 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من راضی ام به آی وی اف کاملا". بعضی وقت ها میبینم دوستان چند تا جنین فریز دارن باز استرس دارن میگم د ...

آره گلم همون روز بهتون نتیجه رو میگن

نگران فریز و جابجایی هم نباش خودشون تجهیزاتش رو دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا زد جاده خاکی که😬😬😬😬 منم چند روز پیش دکترم داشت میگفت کاش خرید سیسمونی رو میذاشتی هفته 3 ...

خلن دکترا ! 😁 ببین به نظرت مرخصی بگیرم بمونم خونه؟ دیروز اصن لک بینیم قطع بود ، امروز دوباره لک قهوه ای دارم. هوا هم که آلوده است. استرس دارم الکی. نمیدونم چه کنم! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام مریم جون..قربانت.خودت خوبی؟؟چیکار میکنی؟ ال دی میخوری؟بهت میسازه؟ من که فعلا همونجوریم.کلا تو ...

انشاله بهتر بشی....همش بیادتم.😍

ال دی واله میخورم دو روز اول از ترسم با قرص صد تهوع خوردم اما دیگه بیخیال ضد تهوع شدم .

میگم شما فرتایل سی ام میخوردید کلیه درد نگرفتید؟؟؟؟؟

نفسی835# شما چی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم  من ابن سینا تحت درمانم، همسرم دوروز پیش رفت گفتند ندارند و دکترا همون فولیک اسید رو دارن ...

جدی؟ فولیک چند بهت دادن؟ شما تو چه مرحله قبل پانکچری ک فمبیون براتون نوشتن؟ آخه من 10روز قبل پانچکر شرو شذ

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه اون فاکتور هم نرماله،اخه بار اول dfi سه بود بعد سه ماه دارو خوردن شد ۱۲،کلا همه چیزش بدتر شد فقط ...

تعداد و حرکت شوهرت چطوره؟ 

با اون همه استر سی که دیروز گرفتم و اونقدر حرص خوردم از دستشون نمیدونم چی میشه 

عزیزم توکل کن بخدا....تو تمام تلاشتو کردی.بسپار بخدا و از الان با ارامش بچه داری کن مطمئنم خدا میتونه پس با بچه هات صحبت کن.

راستی انشاله وقتی مثبت شدی حتما صدام کن😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب جون خوبی عزیزم؟ میگم من امروز آخرین قرص فمبیون رو دارم بنظرت چکار کنم چی جایگزینش کنم که دقیقا ...

عزیزم فولیک اسید1 و ویتامین ب6 بگیر تا حد زیادی پوشش میده

اصلا اصلا نگران نباش اگر گیرت نیومد، وقتی تغذیه خوب داری فقط و فقط فولیک اسید واجبه بخوری

ای وای عزیزم من فکر کردم هنوز انتقال ندادی ولی خب باز هم میگم من علم چنین شناسی پیشرفته بلد نیستم، ...

زینب جون شما مشکلتون چی بوده دیدم گفتید ای یو ای کنسل کنم پس همسرتون مشکل داشته؟ مشکلش چی بود و به چند رسید که باردار شدی لطفا ی توضیح بده منم مشکلم همین هست

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
جدی؟ فولیک چند بهت دادن؟ شما تو چه مرحله قبل پانکچری ک فمبیون براتون نوشتن؟ آخه من 10روز قبل پانچکر ...

من کلا از دو ماه قبل به جای فولیک اسید  فمیبیون میخوردم الان چند وقته که تموم شده و دارم فولیک اسید  ۵ میخورم 

الان روز دهم انتقال جنینمه 

اینطوری فکر نکن عزبزم همه مراکز مثبت و منفی داره ، خیلی از دوستان اینجا از ابن سینا  مثبت شدند ...

عزیزم من نمی گم اگه من مثبت بشم مرکز خوبیه یا اگه منفی بشم مرکز بدیه من از عملکردشون ناراصیم میدونی تو این چند سال که من از شهرستان به سختی میرم ابن سینا چقدر اشتباه کاری کردن واقعا بیانشون از حوصلم خارجه ولی به جد میتونم بگم بزرگترین اشتباهم انتخاب ابن سینابود که دیگه هییبییییچوقت پا اونجانمیزارم

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم دیگه ناچارا برام انتقال دادن گولم میزنن میگن کامپکت یعنی بلاست😡😡😡آخه چرا فکر میکنن من نم ...

عزیزم میفهمم الان عصبانی هستی، حق هم داری 

باید میگفتن همون 4 روزه

ولی تو روخدا این قدر حرص نخور شاید بگیره و مامان بشی، حتما یه چیزی دیدن که انتقال دادن و تجربه دارن و گرنه مثل بقیه جنین ها انتقال نمیدادن 

باز هم میگم حرص خوردن رو بذار کنار بهش آرامش بده باهاش حرف بزن، تا روز آزمایش هم فقط به این فکر کن مامان هستی 

به خدا اگر حرص بخوری از عذاب وجدان دق میکنما

عزیزم توکل کن بخدا....تو تمام تلاشتو کردی.بسپار بخدا و از الان با ارامش بچه داری کن مطمئنم خدا میتون ...

ممنون از انرژی مثبتی که بهم میدی عزیزم انشاالله شما هم  همین ماه طبیعی بار دار میشی😘😘😘😘

😍😍خدایا شکرت