2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم خیلی لطف داری،ان شاء الله به شما هم خدا کلی اولادسالم و صالح بده  میشه انجام داد ولی خود ...

زینب جون به نظر شما تعیین جنسیت چقدر به جنین آسیب میزنه؟جدا از مسائل اخلاقی و اعتقادیش به نظر شما چقدر ممکنه شانس موفقیت انتقال جنین رو پایین بیاره؟اونقدر هست که آدم بیخیالش بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اونايي كه جفتتون پايينه زير نافتون سمت تخمدان تير ميكشيد ؟ من امروز از صبح اينجوري شدم خيلي ميترسم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.مریم.جون.ِ.من دیگه شمارش معکوس شروع شده😍چیزی نمونده ب امید خدا زین هم.همچنان پسرش بستریه..دعا ...

سلام انشاله بسلامتی زایمان کنییییییی😍😍😍

پسر زین هم انشاله روبراه میشه و مرخص🤗

منم پهلو درد دارم فعلا ال دی نهم رو دیشب خوردم...گلودرد شدید هم گرفتم.....کارم همش آزمایشگاه و سونو هست برای اینا.انشاله پریود که بشم روز 2 باز باید برم دکتر....موقع زایمانت حتما برام دعا کن اینبار بحق رسولش نتیجه بگیرم😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برو دکتر زنان عزیزم فکرکنم شکلاتم همون تاثیرو داره.شکلات بخور.بستنی بدتر میکنه گلو درد رو..

سارای عزیزم سلامممممم

ببخشید این روزا بدجور درگیر بودم😶نشد احوالتو بپرسم.

چطوری؟ بهتر شدی؟برای تهوعت چکار کردی؟کی سونو ان تی داری؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انشاله بسلامتی زایمان کنییییییی😍😍😍 پسر زین هم انشاله روبراه میشه و مرخص🤗 منم پهلو درد دار ...

قربونت عزیزم

بلا ب دوره..هوا سرد شده حتما براهمینه مریض شدی..

انشاءالله ک ایندفعه حتما نتیجه میگیری..توکل بخدا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت عزیزم بلا ب دوره..هوا سرد شده حتما براهمینه مریض شدی.. انشاءالله ک ایندفعه حتما نتیجه میگیر ...

سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟زایمان نکردی هنوز؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی تارا جونم آره من انگاری می خواستم تلافیه این ۸ سال رو سر این آی یو آی دربیارم نمی دونم چرا انقد ...

😂😂😂عزیزم انشاءالله خدا زودی دلت و شاد کنه یه نینی ناز بذاره دامنت😘😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من سال ۹۴ انتقال جنین داشتم با دکتر بیتک طرازی که خدا رو شکر باردار شدم الان دخترم ۳سالشه شوهرم گیر ...

سلام عزیزم قطعا چون نتیجه گرفتی همون جا برو، ولی تو رو خدا قبلش با دکتر بسنجید ببینید ارزش داره دوباره اون همه هورمون و دارو وارد بدنتون بشه واسه بچه دوم

@زینبی_بابا سلام زینب جون، خوبی؟ میبینم که تیکرت آبی شد، به سلامتی     منم بچم ...

عزیزم سلام، حسابی دلم برات تنگ شده بود

خودت و پسرت خوبین؟ 

راستش من این مدت به خاطر طول سرویکس کوتاه سرکلاژ شدم و جفتم پایینه و هنوز پروژسترون رو باید به صورت شیاف مصرف کنم

شما چی؟ داروهاتو چیه الان؟ 

اگر دارو خاصی جز مکمل نداری برو خدا رو شکر کن، تو ایران بیمار رو بمباران میکنن با دارو، البته تقصیر خودمونم هست اگر نکنن اعتراض داریم

😂😂😂😂😂

عزیزم خنک کردن رو انجام بده، فقط کمپرس یخ خوب نیست و گرنه شستشو با آب خنک عالیه شلوار تنگ و قلیون و ...

ممنون عزیزم از راهنماییت،شوهرم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره،قد و وزنش متناسبه،ورزش میکنه،چربیه خون یا کبد چرب نداره،کارش سبکه،تغذیه مون سالمه،سیگار و قلیون نمیکشه،علاوه بر همه اینا سه ماه هم انتی اکسیدان مصرف کرد و با اب خنک شست ولی باز نتیجه نگرفتیم،اینه که کلافه ام کرده،اگه میدونستم مشکل از کجاست تمرکز میکردم روی حل کردنش ولی این که همه چیز به ظاهر خوبه گیجم کرده