2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها عکس رنگی خیلی درد داره؟ ارزش بیهوش شدن داره؟ من چون قراره بعدش هم برای پانکچر بیهوش شم و تا ح ...

من میترسیدم .با بیهوشی رفتم ابن سینا.اگه تحمل دردت بالاست بدون بیهوشی برو.خیلی ها اصلا درد نداشتن.من شک داشتم به چسبندگی ،میدونستم میخاد خیلی درد کنه با بیهوشی رفتم.بیهوشیش مثل یه خوابه چند دقیقه ایه..خیلی زیاد نیست

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
از 33 یهو شده بود 28

اهان الان اومدم پیش دکترم گفت که اول غربالگری و  طول سرویکستو انجام بده بیا به احتما زیاد سرکلاژ میشی استرادیولمم گفت کم کم قطع میکنیم پروژسترون همچنان دارم انوکسا نمیزنم و گفت استراحت بکن ولی یکمی تو خونه راه برو خون تو پاهات لخته نشه 

گفت خیلی از مریضا هماتوم داشتن درست شده نگران نباش دیگه نمیدونم چیکار کنم همین

خدایا...شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی در چه وضعی هستی چیکارا گردی

اومدم پیش دکترم غربالگریمو نوشت و گفت نگران نباش خیلیا داشتن حل شده به احتمال زیاد سر کلاژ بشم بعد از غربالگری و اندازه گیری طول سرویکس

خدایا...شکرت😍
اره عزیزم، هفته ۶، البته دیروز خونریزی داشتم، دعا کن برام. 🙏🥺

عزيزم منم خونريزي  داشتم هفته ٦ به خاطر هماتوم 

نگران نباش عزيزم با شياف و آمپول از بين ميره فقط استراحت كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

خدارو شكر عزيزم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اهان الان اومدم پیش دکترم گفت که اول غربالگری و  طول سرویکستو انجام بده بیا به احتما زیاد سرکلا ...

خیلی خوب خداروشکر پس خیلی جای نگرانی نیس فقط استراحت کن انشالله تا سونو آن تی خوب میشی

الهام جان پروژسترون جلوی انقباض رو میگیره، جفت هم اگر قرار باشه بالا بره میره، به استراحت ربطی نداره ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 🌹 با دل پاکتون برام دعا کنید دخترمو بخیر بغل بگیرم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

سلام، مبااااارکت باشه❤❤❤

عزیزم به بخور خیلی خوبه حالا یا بصورت مربا یا دمنوش

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جون برای ما که آی وی افی میشیم اگه جنین فریز داشته باشیم بعدا میشه راحت تعیین جنسیت کرد. حیفه ی ...

عزیزم خیلی لطف داری،ان شاء الله به شما هم خدا کلی اولادسالم و صالح بده

میشه انجام داد ولی خودم دوست ندارم

حالا درسته دوست داریم هر دو رو داشته باشیم ولی دلم نمیاد تعیین جنسیت کنم