2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم،ادامه میدیم ولی با شدت کمتر،مریض نشده تو این مدت،چون تعدادش هم کم شد میترسم خنک کردن برت ...

عزیزم خنک کردن رو انجام بده، فقط کمپرس یخ خوب نیست و گرنه شستشو با آب خنک عالیه

شلوار تنگ و قلیون و جکوزی، ممنوع 

اضافه وزن هم باید کم بشه، خیلی روی باروری آقایون اثر داره این اضافه وزن

اگر کبد چرب هم دارن همسرتون پیگیری کنین، باز تو کیفیت اسپرم اثر داره 

من فقط فولیک اسید و ویتامین د و کلسیم دارم.  زینک و ... ندارم. شماها چی میخورید؟

عزیزم اصلا نگران نباش، تا هفته 12 همون فولیک 1 کافيه 

خیلی مکمل های دیگه جز اونهایی که دکترتون نوشته صلاح نیست بخورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. یه جوری دکتر بهم گفت نبینمت انگار باور نکرد خونریزی داشتم. 

عزیزمی دلتو قرص خواسته بکنه 

چون بعد از سونو ماها تا یه مدت آرومیم بعد دوباره شیطون با قدرت تخریبی بالا شروع میکنه😬😬😬😬

خواسته دیگه یه جور خیالت راحت شه که هیچ شیطونی گولت نزنه

خانما من پریم بین ۲۶ تا ۲۸ بود هر ماه بخاطر اینکار امکان داده نا منظم بشم دل تو دلم‌نیست زود پری بشم ...

آره گلم امکان داره 

ولی تو رو خدا تو مصرف این چیزا زیاده روی نکن، یهو ضخامتت زیادی نازک میشه و حالا بیا درستش کن

به نظرم چند روز دیر تر شدن ارزش داره تا اینکه با این چیزا یهو کلی تاخیر پیدا کنه کل ماجرا 

نه چون همسرم نیست میخواستم پری سوم برم انتقال اما دومی هنوز نمیاد. هی تاریخ عقب تر می افته. منم فکر ...

واقعا هم اثر داره افکار روی پریود

روی خیلی چیزا اثرش فکر کردن رو دیدم، اصلا باورم نمیشد تا با چشم خودم ندیدم، بعد از اون گفتم چه قدر گاهی ناخواسته مانع پیشرفت هامون میشیم، حالا نه فقط در زمینه بچه دار شدن خیلی چیزا

کلا بذار به بی خیالی، بگو هر چه پیش آید خوش آید، چون تمام تلاشت رو کردی

نه بابا. بهم گفت دل نبند ممکنه بیفته 😐🥴 کلا این دکترا خل میکنن آدم رو . کلا منظورش این بود که روال ...

ای بابا زد جاده خاکی که😬😬😬😬

منم چند روز پیش دکترم داشت میگفت کاش خرید سیسمونی رو میذاشتی هفته 30 به بعد حداقل، یهو وسط حرفش گفتم نه دیگه از این چیزا نگو به من، سپردم دست خدا

من الان انکسا تموم شده هپارین نوشته عصری رفتم دارو خانه گفت این با انکسا فرق داره زیر جلدی میخای یا ...

عزیزم انوکسا بهتره گیر بیاری ولی نشد هم اشکال نداره

منظورم اینه ارزش داره چند تا داروخانه بری سر بزنی

اینا رو زیر جلدی بخری راحت تره