2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
من الان انکسا تموم شده هپارین نوشته عصری رفتم دارو خانه گفت این با انکسا فرق داره زیر جلدی میخای یا ...

مطمینین؟

آخه همه اکثرا اول هپارین دارن بعد انوکسا میشه.

گویا بهتره آنوکسا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام زينب جون خوبي؟ پسرت خوبه؟  عزيزم پريناتال با فمبيون فرق داره؟ من پريناتال ميخورم ميتونم ب ...

فمیبیون دو رو کجا پیدا کردین.؟ آخه پیدا نمیشه.

اگر باشه که بی دردسر تره.

ولی نایاب شده فعلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها استرادیول وانکسا و پروژسترون باردار بشی تا کی باید ادامه بدیم 

استرادیول تا هفته ۱۲ ، آنوکسا ممکنه تا آخر مثلا هفته ۳۶، 

پروژسترون هم تبدیل میشه ب شیاف و پرولوتون. تا کی باشه بستگی ب شرایط و نظر دکتر داره.

رو چه حساب این حرفو زد؟سونوت کرد؟  انقدر خودتو اذیت نکن محیا جان 😔

نه ب عكسم نگاه كرد اخه مگه اين چيزا از عكس معلومه؟ اصلا مگه پلي كيستيك تو عكس معلومه؟ تخمدان تو عكس هس مگه؟ عكس رنگي 

چ جوري اذيت نكنم ساراجان  خب بچه اولمه دلم داره ميتتتركه، موندم تو دوراهي، ميگم ب رحم دس نزنم برم اهدايي

...
عزیزم نگران نباش شاید همسرتون بیمار شدن مثلا سرماخوردگی، یا هزاران شاید دیگه  کارهایی که کردین ...

ممنون عزیزم،ادامه میدیم ولی با شدت کمتر،مریض نشده تو این مدت،چون تعدادش هم کم شد میترسم خنک کردن برترش کنه

دستت درد نکنه لیلا جونم.اخه دکتر گفت باید تااخر بارداریت استفاده کنی.گفتم ببینم اگه دیگه واقعا نیست ...

قربونت عزیزم.امیدوارم خارجیش رو پیدا کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه ب عكسم نگاه كرد اخه مگه اين چيزا از عكس معلومه؟ اصلا مگه پلي كيستيك تو عكس معلومه؟ تخمدان تو عكس ...

وای نمیدونم به خدا

نه به نظرم نرو اهدایی.یه بار دیگه خودت امتحان کن با تخمکهای خودت..لاپاراسکوپی خیلی هم ترسناک نیست والا.یاسی هم لاپاراسکوپی کرد و ماه بعدش نی نی ش اومد تو دلش .دکتر صارمم خیلی هارو که میگن بی علت بچه دار نمیشیم اول میبره لاپاراسکوپی و بعدش خیلی ها نتیجه میگیرن.

اون ازمایشهارو که زینبی گفت بده.ببین اگه هورمون مردانت بالا بود و واقعا پی سی او بودی برو لاپاراسکوپی کن.به پورمطرودم اعتماد نداری برو با دکتر اصف جاه عمل کن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زينب جون خوبي؟ پسرت خوبه؟  عزيزم پريناتال با فمبيون فرق داره؟ من پريناتال ميخورم ميتونم ب ...

سلام عزیزم پریناتال اگر آهن و سایر ویتامین ها تو ترکیباتش داره خیلی عالیه

ولی فمیبیون 2 فقط امگاه 3 داره و قرصش ویتامین های گروه ب با غلظت کم، دیگه نه کلسیم نه منیزیم، نه آهن، نه هیچی

پرینا مکس بارداری هم عالیه اگر گیر بیاری، من سری قبل داشتم دیگه ندیدم خیلی خیلی عالی بود و کامل