2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر كه دكتر خيالش راحته از بابت ني ني ات لذتش رو ببر مامان جون و برا ماهم دعا كن

نه بابا. بهم گفت دل نبند ممکنه بیفته 😐🥴 کلا این دکترا خل میکنن آدم رو . کلا منظورش این بود که روال طبیعی رو داری طی میکنی.  تو این روالم هرچیزی امکان پذیره . 

انشالله تو همین ماه ها مامان میشی. 😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خدا رو شکر هزاران مرتبه😍😍😍😍😍😍😍 والا دیگه نبینه شما رو تا اون موقع😂😂😂😂

😂😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بله گلی عاااااااااالیه 😍 😍 😍 😍 😍  بوی دو قلو میاد❤️❤️❤️❤️

واقعا؟ انقد میترسم میگم نکنه نرمال نباشه از مولار و اینچزل باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
انشالله عزيزم ايشالله بارداري خوبي داشته باشي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم.

انشالله عزيزم ايشالله بارداري خوبي داشته باشي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پیش کدوم دکتر میری؟ کدوم شهری؟ ببهشید اگه قبلا پرسیدم و یادم رفته.  

اگه تهرانی یه سر پیش نصر برو، دستش سبکه. 

مرسی دوستای مهربونم انشالله خدا به هممون کمک کنه من که دیگه بی اراده اشکام میریزه نمی دونم خدا چرا ۸ ...

عزیزم همه ماها همین شرایط رو داریم و این نتایج منفی هر دفعه روحمون رو آزرده میکنه ولی کاری نمیشه کرد جز توکل به خدا ❤