2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام بنظرتون بتای خون برای روز۱۱ انتقال  ۱۴۸ خوبه؟

خیلی خوبه 😍😍 خدا رو شکر 😍😍😍 مبارک باشه عزیزم 🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

ان شاءالله خبر خوش بقیه دوستان😍😍

عزیزم تعداد نی های  توی کارت رو بخون اون مهمه اصلا استرس نگیر هیچ وقت نمیان الکی ذوب کنن و الک ...

به من تا حالا کارت ندادن 🤔 دو بار هم تا حالا فریز کردم ، فقط همون موقع قبل انتقال گفتن دو تا فریز دارم و یک برگه رو امضاء کردم و همسرم هزینه رو واریز کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من کارت نداد ابن سینا از روی فاکتور پرداختی فهمیدم  نامردا منو تحویل نگرفتن کارت بدن بهم

منم همینطور ، اینهمه اونجا رفتم  نمیدونستم کارتی هم  در کار هست😐 این دفعه دومه که فریز میکنم ولی همچین چیزی نشنیدم🤔 

البته به من هر دفعه گفتند چند تا فریز میکنن و چه گریدی ولی کارتی ندیدم

منم همینطور ، اینهمه اونجا رفتم  نمیدونستم کارتی هم  در کار هست😐 این دفعه دومه که فریز می ...

به مام ابن سینا کارت نداد فقط برامون رو یه کاغذ نوشت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آز دوم بتا رو دادم نوشته بالای 5000.اولی 1935بود بنظرتون خوبه زینب جان؟  

خیلی عااااالیه😍😍😍 خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم 😘😘😘 

فکر کنم دوقلو باشه 😍😍😍

هزاران تبریک 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

💃💃💃💃💃💃💃💃

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

خیلی عااااالیه😍😍😍 خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم 😘😘😘  فکر کنم دوقلو باشه 😍😍😍 &nbs ...

ممنون عزیزم روزی همه دوستان نی نی سایتم. دعا کنید واسم با انرژی های مثبتتون

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
روز چندم آز دادی؟ 

روز 34 فک کنم. چطور؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
روز 34 فک کنم. چطور؟ 

روز 34قاعدگی روز 18 انتقال

عزیزم منم بتای دومم ۵۰۱۸ بود 😍

خب من میترسم. میگم نکنه بالا باشه نوشته 5000<

یعنی بیشتر از 5000دیگه

عزیزم دکتر نصر متدش فرق داره، ان شاء الله مامان شدی، کاری به ضخامت نداشته باش 

سلام زينب جون خوبي؟ پسرت خوبه؟ 

عزيزم پريناتال با فمبيون فرق داره؟ من پريناتال ميخورم ميتونم به جاش فمبيون ٢ بگيرم بخورم شنيدم تاثير فمبيون تو وزن دهي جنين خيلي بهتره.

اگر پريناتال روزي دوتا بخوريم اشكالي داره؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عاشقتم 🥰🥰🥰🥰دلمو همیشه قرص میکنی دختر ، ایشالله لک لانه گزینی باشه ، به نظرت اگر امروز امپول بزنم ...

حتما آمپول رو بزن حتی اگه لکه لانه گزینی باشه ، شیاف ها رو هم اصلا کم نکن 

الان باید خارش رو بی خیال بشی لکه مهمتره

در این شرایط باید به میزان پروژسترون اضافه بشه