2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشكر كه دكتر خيالش راحته از بابت ني ني ات لذتش رو ببر مامان جون و برا ماهم دعا كن

نه بابا. بهم گفت دل نبند ممکنه بیفته 😐🥴 کلا این دکترا خل میکنن آدم رو . کلا منظورش این بود که روال طبیعی رو داری طی میکنی.  تو این روالم هرچیزی امکان پذیره . 

انشالله تو همین ماه ها مامان میشی. 😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خدا رو شکر هزاران مرتبه😍😍😍😍😍😍😍 والا دیگه نبینه شما رو تا اون موقع😂😂😂😂

😂😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بله گلی عاااااااااالیه 😍 😍 😍 😍 😍  بوی دو قلو میاد❤️❤️❤️❤️

واقعا؟ انقد میترسم میگم نکنه نرمال نباشه از مولار و اینچزل باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
انشالله عزيزم ايشالله بارداري خوبي داشته باشي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم.

انشالله عزيزم ايشالله بارداري خوبي داشته باشي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پیش کدوم دکتر میری؟ کدوم شهری؟ ببهشید اگه قبلا پرسیدم و یادم رفته.  

اگه تهرانی یه سر پیش نصر برو، دستش سبکه. 

مرسی دوستای مهربونم انشالله خدا به هممون کمک کنه من که دیگه بی اراده اشکام میریزه نمی دونم خدا چرا ۸ ...

عزیزم همه ماها همین شرایط رو داریم و این نتایج منفی هر دفعه روحمون رو آزرده میکنه ولی کاری نمیشه کرد جز توکل به خدا ❤