2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زینب جون زنگ زدم با دکتر صبری در مورد مشکل همسرم صحبت کردم گفتم اون موقع ما از کار شما معجزه دیدیم ا ...

عزیزم من واقعا هیچ اطلاعاتی در مورد طب سوزنی ندارم اگر مطمئن هستین بدتر نمیشه شرایط اون چند تا اسپرم احتمالی انجام بدین 

واقعا سخته تصمیم گیری 

میدونی در مورد طب *سنتی* فکر میکرم هیچ ضرری نداره ولی یک بار اون اوایل رفتیم مطب عزیزخانی تو نارمک، یهو بدون تشخیص طبع قسمت زیر ناف برای همسرم رو تو حالت تب حجامت کردن، بعدش اوضاع خیلی بهم ریخت خیلی

دیگه خیلی از این چیزا میترسم در کل خیلی با احتیاط میرم سراغ این مسائل 

من 5 روز بعد از اینکه پروژسترون رو قطع کردم پری شدم الان پری دوم 5 روز عقب انداختم. کلا این مسیر همش ...

وایبی همینکه خودمون همش بهش فک می کنبم فک کنم تاثیر داره ولی دست خودمون نیست

پری بشی میری برای انتقال ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایبی همینکه خودمون همش بهش فک می کنبم فک کنم تاثیر داره ولی دست خودمون نیست پری بشی میری برای انتق ...

نه چون همسرم نیست میخواستم پری سوم برم انتقال اما دومی هنوز نمیاد. هی تاریخ عقب تر می افته.

منم فکر کنم اینقد بهش فکر میکنم عقب می افته با من لجبازی میکنه

نه بابا پریود کجا بود 

عاشقتم 🥰🥰🥰🥰دلمو همیشه قرص میکنی دختر ، ایشالله لک لانه گزینی باشه ، به نظرت اگر امروز امپول بزنم به جای شیاف بهتر نیست؟ قرص کلرفنیر امین از دیشب خوردم دیگه خارش دست و پا نداشتم ، امپول قطع کردم ولی همچنان خارش داشتم تا دیشب که قرص خوردم قطع شد حالا میگم همون امپول بزنم بهتره اثرش ؟زنگ زدم مطب سوال کردم گفتن لانه گزینی هست 

زینب جون دیروز پاشدم رفتم بیرون دلم درد گرفت تقصیر خودم شد به خاطر همون قک کنم لک دیدم 😭😭

نه گلم اصلا خودتو سرزنش نکن به خاطر قطع آمپول بوده و شیفت به شیاف، جای نگرانی نیست اگر خواب هم بودی این لک میومد