2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بهم که میریزه ولی اصلا نترس عزیز دلم نمیگم شما کیست زدی ها ولی منم سه تا کیست تو تخمدان راستم زدم ب ...

مرسی عزیزم

از صبح درد دارم هی فکر میکنم الان دیگه پریود میشم اما خبری نیست. امیدوارم مشکل جدیدی درست نشده باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون گلاب به روت الان رفتم دستشویی ،قبلش شیاف گذاشته بودم و دستمال گذاشتم لباس زیرم کثیف نشه ، ا ...

نه گلم اصلا 

شیاف رو مقعدی بذار گلم 

واژینال این جوری اذیت میکنه

استراحتت هم بیشتر کن حالا که این جوری شدی و اگر ادامه داشت زنگ بزن دکتر احتمالا اگر ضد انعقاد داری قطع میکنه 

آها متوجه شدم گلی ان شاالله همه چی خوب پیش بره

زینب جون زنگ زدم با دکتر صبری در مورد مشکل همسرم صحبت کردم گفتم اون موقع ما از کار شما معجزه دیدیم الان شنیدم یه دکتری تو اردکان این کار رو انجام میده برای آزواسپرمی گفت من عادت ندارم به مریض دروغ بگم و الکی امیدوار کنم. همونطور که در مورد تهوع بارداری گفت صددرصد خوب میشه گفت الان شانس خیلی زیادی نداره ولی بودن موردهایی که خوب شدن. برای الیگواسپرمی تاثیر خیلی خیلی خوبی داره برای آزواسپرمی هم گاهی خوبه ولی نه همیشه. گفتم ما حقیقتش نمیخواهیم به این یه روش اکتفا کنیم عمل واریکوسل و تسه در پیش داریم به نظر شما طب سوزنی میتونه تاثیری تو افزایش اسپرم ها برای عمل داشته باشه؟ گفت بله احتمالش هست حداقل حسنش هم اینه که هیچ ضرری نداره و منافاتی با اون عمل نداره. در مورد هزینه هم پرسیدم که با تهوع بارداری تقریبا" یکیه و جلسه ای 150 هزار تومن که اگه بعد 10 جلسه نتیجه مطلوب باشه میگه ادامه بدیم اگر نه هیچی 

قرار بود تو هفته دیگه احتمالا" عمل شوهرم انجام بشه به نظرت یه هفته بندازیم عقب تا پنج شنبه بعدی 10 جلسه تکمیل بشه بعد آزمایش بده بعد بره برای عمل؟ یا فعلا عمل واریکوسل و بیوپسی رو انجام بده اگه اسپرمی نبود بعد بریم دنبال این کار؟ بیوپسی رو دکتر قبول می کنه دوباره انجام بده اگه خدایی نکرده این دفعه نشه؟ خیلی دکترش جدیه و صددرصد مخالف طب سنتی و سوزنی و امثالهم در حدی که جرات ندارم بهش بگم میخواهیم این کار رو بکنیم. میترسم بگه برو همون دکتر هم عملش کنه 

دوست عزیزم درکت میکنم خدا بزرگه..انشاءالله جواب این صبر و درداتو به بهترین شکل میده ..انشاءالله میکر ...

مرسی عزیزم انشالله مامان شدن خودت بخدا انقد شماها برام عزیزین که می خوام فقد لایک کنم جواب ندم که صفحات بخاطر من نره جلو یموقع بچها صفحاتو می خونن اذیت نشن خدایی نکرده ناراحت بشن اما باز از دلم نمیاد چون منم فقد شماهارو دارم که باهاتون دردودل کنم انشالله خدا برای هممون معجزه کنه ماها که جز انتظاروتلاش کاری از دستمون برنمیاد😔

تو اولي خدارو شكر نرمال بود  آخه اينجا مينويسن مجبوريم بريم

چه بد😒😒

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️